Home Seriale TV Lucifer e darnic cu fanii săi. Sezonul cinci va avea mai multe episoade față de anunțul inițial

Lucifer e darnic cu fanii săi. Sezonul cinci va avea mai multe episoade față de anunțul inițial

0
0
Lucifer – Foto: Netflix

Sezonul cinci (și ultimul) din serialul Lucifer este încă departe, dar începem să strângem primele detalii despre producția de pe Netflix.

Fanii serialului se vor bucura de un sezon final prelungit al producției. Producătorii au decis că al cincilea sezon din Lucifer va avea 16 episoade. Asta în ciuda faptului că inițial, în luna iunie, fuseseră anunțate doar 10 episoade.

Nu au anunțat încă nimic despre când va fi lansat acest al cincilea sezon, posibil să fie așteptat pentru 2020 (dacă termenul nu a fost devansat de numărul mare de episoade).

Creatorii producției au mulțumit Netflix printr-un mesaj, că le-a dat șansa să încheie Lucifer, așa cum și-au dorit ei.

Când fanii și-au exprimat dorința ca Lucifer să continue și după cel de-al cincilea sezon, producătorii au lansat o declarație spunând:

„Deși suntem la fel de triști ca și voi că această călătorie ajunge la final, nimic nu mai poate schimba această decizie. Am discutat cu partenerii noștri de la Netflix și Warner Brothers și ar trebui să știți cu toții că această decizie a fost luată cu mare atenție”, notează TVLine.

După ce a rulat timp de trei sezoane în rețeaua FOX, producția a fost anulată. La câteva săptămâni după aceea, Lucifer a fost salvat de Netflix, care a produs sezonul cu numărul patru, care a avut 10 episoade.

În cel mai recent sezon (patru), personajul principal are de înfruntat un preot enervat și pe prima sa iubită, Eva (chiar prima femeie creată de Dumnezeu). Finalul a lăsat clar un loc de continuare pentru sezonul cu numărul cinci, ce va urma.

Creatorii lui Lucifer au povestit în presa americană, fără a da detalii, că au gândit momentul de deschidere al sezonului cinci, încă de când au început să lucreze la sezonul al patrulea. Aceștia au mai spus că mai au un element „distractiv” care va avea un rol important în evoluția ultimului sezon.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…