Home Stiri Klaus și Barroso, filmul cu Micutzu și Adrian Nicolae, de azi pe Netflix. Detalii despre producție

Klaus și Barroso, filmul cu Micutzu și Adrian Nicolae, de azi pe Netflix. Detalii despre producție

Comments Off on Klaus și Barroso, filmul cu Micutzu și Adrian Nicolae, de azi pe Netflix. Detalii despre producție
0

Filmul fără înjurături“, cu Micutzu (Cosmin Nedelcu), anunţat de Adrian Nicolae la Interviurile Paginademedia, e acum pe Netflix. Comedia „Klaus şi Barroso”, cu Micutzu şi Adrian Nicolae este disponibilă de astăzi pe platforma de streaming Netfliix.

Dar ce spunea Adrian Nicolae acum ceva timp, când comedia era în faza de proiect? De ce un film în care nu se înjură?

„Va fi o comedie clean, fără niciun fel de înjurătură”, promitea Adrian Nicolae la Interviurile Paginademedia.

El a completat: „Încercăm cumva să punem şi noi o săgeată pe ţinta tentativelor de a ajunge la public, dar nu cu orice fel de c***t (…).

Scopul nostru nu e unu „Hai să facem film să ne umplem de bani!” Nu! Scopul nostru e, în primul rând să comunicăm lucruri. Sigur că este nevoia eternă de a fi băgaţi în seamă şi de a face oamenii să râdă.

Şi atunci avem nevoia asta de validare şi vrem să-l facem pentru că pe de o parte e şi un pic ostentativ, vrem să arătăm că putem.”

“Printre apărătorii ideii de a folosi limbaj clean e Micutzu”

Micutzu, “fratele” lui Adrian Nicolae în film şi “aproape frate” în viaţa reală, a fost “Printre apărătorii ideii de a folosi limbaj clean”.

„Eu şi cu Cosmin am fost colegi de facultate, de grupă şi suntem aproape fraţi de deja 17 ani. Deci cumva e o convieţuire, e o căsnicie lungă. Micuţul e întotdeauna acolo în ce fac eu şi viceversa”, spunea el la Interviurile Paginademedia.

De altfel, după cum spunea chiar în interviul Paginademedia, în Klaus şi Barroso, “noi suntem fraţi, dar doar după mamă, nu şi după tată, ceea ce explică diferenţele morfologice”.

Pe vremea când Adrian Nicolae vorbea despre viitorul Klaus şi Barroso, “filmul fără înjurături”, tocmai apăruse Taximetrişti (film în care era co-scenarist şi în care juca şi Micutzu), producţie din care nu lipsea limbajul “colorat”.

Adrian Nicolae explica de ce:

“Înjurăturile vin cumva natural în conversaţie. (…) Urechile noastre bucureştene sunt oricum saturate de tipul ăsta de violenţă verbală. Şi, cum să spun, sunt prin asta mai dibaci în a identifica structuri care vin natural. Plus, că, să recunoaştem, şi Bogdan şi cu mine suntem nişte oameni care înjură şi pentru că înjurăm ştim cum să joc. Sigur că există riscuri, dar până la urmă măsura o dau oamenii care vin şi văd şi până acum oamenii ne-au confirmat că se înjură cu temei.

Cantitatea mare de înjurături pe care o găseşti în filmul ăsta (Taximetrişti) se datorează în uriaşă măsură unui personaj care este un personaj de genul oamenilor care înjură aşa cum noi punem virgulă. De asta sunt multe înjurături, pentru că avem un personaj degrabă înjurător”.

“Poate oamenii dacă ştiu că un film e cu înjurături, nu intră în sală. Asta şi pentru că au fost filme în care au fost puse înjurături doar cu rolul de a smulge un râs tembel. Noi nu am făcut asta”, spunea Andrei Nicolae.

Despre Klaus şi Barroso

Un barman falit şi cu datorii de plătit apelează la fratele său bodyguard pentru a da o petrecere secretă a burlacilor. Totul scapă rapid de sub control.

De ce au ales să facă un film fără înjurături? Adrian Nicolae a explicat pentru Paginademedia încă din faza de pregătire a filmului:

Citeşte şi: VIDEO. De ce nu se înjură în filmul Klaus şi Barroso, cu Micutzu? Adrian Nicolae a explicat de acum un an la Interviurile Paginademedia!

„Cu Klaus & Barroso, al doilea film produs in-house după Taximetrişti, ne-am propus să schimbăm registrul de comedie abordat şi să facem un film la fel de accesibil, dar mai pozitiv ca mesaj şi stare.

Aşteptările noastre au fost însă depăşite de căldura şi încântarea cu care publicul din toate oraşele din ţară pe unde am călătorit şi spectatorii din Bucureşti au primit filmul nostru”, a spus Cristian Anastasiu, Director Executiv Bold Film Studio/ Producător.

Cine face parte din distribuţie:

 • Adrian Nicolae
 • Cosmin „Micutzu” Nedelcu
 • Alexandru Ion
 • Cezar Antal
 • Rolando Matsangos
 • Vlad Drăgulin
 • Vlad Brumaru
 • Carol Ionescu
 • Codrin Boldea
 • Mădălina Craiu
 • Alin Florea
 • Mădălina Stoica
 • Bogdan Farcaş
 • Cătălin Nicolau
 • Alex Mircioi

Regizat de: Tudor Giurgiu
Scris de: Adrian Nicolae şi Cosmin „Micutzu” Nedelcu, împreună cu Bogdan Theodor Olteanu
Produs de: Cristian Anastasiu, Ionuţ Datcu, Bogdan Theodor Olteanu.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri
Comments are closed.

Vezi si

VIDEO. „Tătuţu’” se întoarce. Pro TV pregăteşte un nou serial cu George Mihăiţă, cel care l-a interpretat pe tătuţu’ în Clanul

VIDEO. Serial nou cu “Tătuţu'”. După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni,…