Home seriale romanesti În seara aceasta, Brigada Nimic este avansată la cazuri serioase

În seara aceasta, Brigada Nimic este avansată la cazuri serioase

Comments Off on În seara aceasta, Brigada Nimic este avansată la cazuri serioase
0

Bicicleta roz, numită Cornelia, a comisarului Vișan a fost furată, iar Brigada Nimic a trebuit să o găsească. Însă, încercând să rezolve acest caz, polițiștii, în stilul lor caracteristic, au intrat în mai multe probleme și au ruinat o înmormântare importantă pentru comisarul Vișan. Brigada Nimic a fost și marți seară lider detașat de audiență.

Polițiștii au fost informați de apariția unui drog nou numit “happy”, cunoscut pentru starea puternică de euforie pe care o induce. Astfel, în momentul în care Brigada l-a identificat pe hoțul bicicletei ca fiind Zăpadă, un recidivist ce fură pentru a avea bani de droguri, ei au decis să îl folosească pe infractor pentru a afla mai multe despre pastile. Edison s-a alăturat și el Brigăzii, drept pedeapsă pentru că a murdărit costumul special al comisarului.

În această seară, Brigada Nimic va avansa la investigarea jafului unei bijuterii, “Noi nu suntem obișnuiți să anchetăm cazuri din-astea cu pietre prețioase. Dacă se fura o piatră din pavaj, atunci înțelegeam”, se va mira Giovanni. În același timp, Zorro din Crângași, un justițiar anonim viral pe social media, le va amenința posturile polițiștilor. Dacă vor reuși să rezolve primul lor caz serios, să îl prindă pe Zorro din Crângași și să își dovedească abilitățile, vom afla în episodul din această seară, de la ora 20:30, la PRO TV.

Episoade noi sunt disponibile, în avans, pe VOYO.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti
Comments are closed.

Vezi si

„Ferrari”, „The Beekeeper” și „Atletico Textila”, între noutățile lunii iulie pe Voyo

Luna aceasta, VOYO aduce o serie de filme și seriale ideale pentru nopțile lungi de vară. …