Home Grile POSTURI History și Crime+Investigation, recomandări în ianuarie: Iarna Misterelor și seriale

History și Crime+Investigation, recomandări în ianuarie: Iarna Misterelor și seriale

0
0

History propune multe producții despre mistere, care sunt unite sub titulatura de „Iarna Misterelor”. De asemenea, și Crime+Investigation propune câteva noutăți pentru prima lună din 2021.

La History vor fi titluri precum „Conspirații OZN”, „Biroul Federal de Investigații Extraterestre”, „Extratereștri Antici”, iar la Crime+Investigation „Ucigași în croaziere” sau „Genii criminale”.

Paginadeseriale.ro vă prezintă în continuare recomandările History pentru luna ianuarie:

Din 4 ianuarie, în fiecare luni de la 21:00 – Conspirații OZN

Această miniserie documentară conține cele mai recente și detaliate informații de examinare a celor mai renumite proiecte ultra-secrete, al căror scop era să observe, să analizeze și să evalueze toate indicii credibile ale prezenței extraterestre pe Pământ.

Seria investighează indicii care au devenit rapid dovada irefutabilă a existenței entităților extraterestre care ne observă și a căror tehnologie este mult superioară celei pământene.

În fiecare luni, de la 22:00 – Extratereștri Antici

În fiecare marți, de la 21:00 – Statele Unite ale Americii: Cartea Secretelor

Din 13 ianuarie, în fiecare miercuri de la 21:00 – Cele mai mari mistere ale istoriei

Narată și găzduită de Laurence Fishburne, seria de documentare de investigație „Cele mai mari mistere ale istoriei” caută să facă lumină în unele dintre cele mai importante mistere istorice ale vremurilor moderne.

În fiecare miercuri, de la 21:00 (din 14 ianuarie se vede joia, de la 21:00) – Biroul Federal de Investigații Extraterestre

Din 15 ianuarie, în fiecare vineri de la 21:00 – Dosarele OZN desecretizate

Paginadeseriale.ro vă prezintă în continuare recomandările Crime+Investigation pentru luna ianuarie:

Din 4 ianuarie, de la 21:00 – Criminali cu sânge rece

Pe întinsul teritoriu alb nord-american, în Alaska, oamenii dispar într-un ritm extrem de ridicat. Este locul în care, dacă vrei, te poți îndepărta de orice, unde poți trăi la limita subzistenței și unde rămâi ascunsdar în același timp, la vedere.

Pentru un criminal, acest teritoriu vast este acoperirea perfectă pentru a comite crima perfectă. Prezentat din perspectiva membrilor familiei, a anchetatorilor și, uneori, a răpitorilor lor, seria ”Criminali cu sânge rece” spune poveștile victimelor unor crime violente, care se luptă să supraviețuiască împotriva vicisitudinilor naturii… și a brutalității omului.

Din 20 ianuarie, în fiecare miercuri, ora 22:00 – Ucigași în croaziere – Sezonul 1B

Serialul face lumină asupra cazurilor grave și își propune să descopere adevărul a ceea ce se întâmplă cu adevărat pe mare. Din 2011, mai mult de 200 de turiști de pe diferite nave de croazieră au dispărut și sunt presupuși a fi decedați. Mulți sunt uciși.

În timp ce unele dintre crime au fost rezolvate oficial, unele cazuriîncă persistă. Alte cazuri sunt acoperite din lipsă de probe. „Ucigași în croaziere”este un adevărat serial criminalisticde televiziune care spune poveștile unor oameni ce nu s-au întors niciodată acasă după o vacanță pe o navă de croazieră, presărat cu interviuri cu membri ai familiei, prieteni, anchetatori și experți.

Din 26 ianuarie, în fiecare marți, ora 22:00 – Genii criminale – Sezonul 1B

Combinând interviuri și înregistrări captivante, „Genii criminale” se dovedește a fi un rollercoaster cu adevărat criminal în două acte. Cu ajutorul camerelor de luat vederi din interiorul sălii de judecată ce surprind fiecare întorsătură – drama se desfășoară pe măsură ce dovezile se acumulează și verdictul final este dezvăluit.

Este o călătorie prin procesul de justiție penală și fiecare caz are propria poveste fascinantă în care dragostea, sexul, trădarea și lăcomia se pot dovedi fatale.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …