Home seriale romanesti Umbre Relu se întoarce. HBO va lansa anul acesta sezonul doi din Umbre

Relu se întoarce. HBO va lansa anul acesta sezonul doi din Umbre

0
0

pavlu_-umbre-2Sezonul al doilea al serialului original HBO Europe, produs în România, Umbre, va avea premiera anul acesta la HBO, anunță postul de televiziune.

Noul sezon vine la mai bine de un an și jumătate după premiera primei serii Umbre, care îl are în rol principal pe Șerban Pavlu.

Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu (Șerban Pavlu) în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’. Dar odată ce află că fiica sa, Magda, așteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-și păstreze promisiunea și ce consecințe vor avea deciziile sale?

Pentru a face lucrurile și mai complicate, în ecuație apare un nou jucător – Emilian – un polițist cu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale.

Când lucrurile par să scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Căpitanului și adevăratul cap al lumii interlope bucureștene.

Cel de-al doilea sezon al serialului UMBRE este scris integral de regizorul și scenaristul Bogdan Mirică.

Bogdan Mirică și Igor Cobileanski semnează regia ambelor sezoane ale serialului UMBRE.

Bogdan Mirică revine în forță în 2017 cu noul sezon din serialul UMBRE, după ce anul trecut a câștigat premiul FIPRESCI al secțiunii „Un certain regard”, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes cu debutul său în lungmetraj – Câini.

Cel de-al doilea lungmetraj scris și regizat de Igor Cobileanski, Afacerea Est, a fost lansat în cinematografele din România în toamna anului trecut. Filmul a câștigat în luna noiembrie trei premii importante la Festivalul de Film Tallinn Black Nights.

Ca și la primul sezon, imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică, director de imagine pentru lungmetraje precum Poziția copilului (regia Călin Peter Netzer), Câini (regia Bogdan Mirică) sau Toată lumea din familia noastră (regia Radu Jude).

Producțiile de ficțiune realizate până acum de HBO Europe în întregime în România sunt ÎN DERIVĂ, RĂMÂI CU MINE, UMBRE I, VALEA MUTĂ și UMBRE II.

Din partea HBO Europe, producătorii executivi sunt Antony Root, Wayne Henry și Steve Mathews, iar Alina David este producător.

Casa de producție care a realizat ambele sezoane ale serialului este Multi Media Est, reprezentată de Dragoș Vîlcu și Valentin Antofi.

Responsabil pentru muzica serialului UMBRE este Adam Balasz, care a realizat coloana sonoră a peste 30 de filme și are o vastă experiență în producția muzicală.

Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberry și licențiat de DRG Formats.Jobs Database
Arata mai multe articole din Umbre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…