Home Stiri Happy Channel a anunțat debutul seriei O grămadă de caramele. Nu și ora. Și nici periodicitatea

Happy Channel a anunțat debutul seriei O grămadă de caramele. Nu și ora. Și nici periodicitatea

0
0

Seria O grămadă de caramele, ce vine în continuarea Când mama nu-i acasă, va debuta la Happy Channel luni, 18 septembrie, potrivit unui anunț al postului TV.

“Vreau o viață nouă și de restul caramele” este motto-ul trilogiei “O grămadă de caramele”, care va debuta pe 18 septembrie la Happy Channel. Reprezentanții postului nu au anunțat însă la ce oră va fi difuzat serialul și nici cu ce periodicitate.

Telespectatorii vor putea urmăr “Blestemul”, mini-serie filmată integral cu telefonul mobil, asemenea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, lansat în această primăvară la Happy Channel.

“Telespectatorii să se pregătească pentru că vin momente speciale pentru ei, unele chiar comice, sunt responsabilă și eu de treaba asta. Se vor întâlni cu oameni pe care îi iubesc și pe care îi așteaptă de atâta vreme, se vor întâlni cu o poveste foarte frumoasă!”, a declarat Carmen Tănase, actrița care o interpretează pe buni Smaranda.

“Este o întâlnire cu serialul românesc, o întâlnire de bun augur. Eu consider că lumea are nevoie de aceste povești. O întâlnire superbă cu niște actori extraordinari! Când veneam dimineața la filmări, începea bucuria jocului. Am fost ca o familie și suntem în continuare ca o familie, ceea ce pentru mine înseamnă foarte mult, pentru că eu așa cred că se face această profesie.”, a povestit Marian Râlea, care îl interpretează pe Tănase Găleată zis Tănase Șapte Case.

“Mă simt ca într-o familie alături de colegii mei! Personajul îl iubesc, nu îmi este străin pentru că am mai jucat genul ăsta de personaj și mi-a adus mari bucurii și satisfacții. Eu cred că o să aibă mare succes, oamenii iubesc actorii români, publicul nostru ne așteaptă.”, spune Virginia Rogin, care este Zorica în serialul care va începe pe 18 septembrie la Happy Channel.
În afară de cei trei actori, din distribuție mai fac parte Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Ioana Ginghină, Doinița Oancea, Andreea Ibacka, Alina Chivulescu, Andreas Petrescu, Dana Dembinski, Ion Ion, Augustin Viziru, Rodica Negrea, Rapha, Tatiana Șelaru, Silviu Mircescu, Bubu Cernea, Ada Dumitru, Elisa Ciocan, Tiberiu Herdea, Victor Tăpeanu și Elena Șeulean.
“Primele două sezoane, <<Când mama nu-i acasă>> și <<Șase clipe fără ea>> continuă cu <>. Telespectatorii vor avea parte de povești frumoase de iubire, povești din viață, comedie, dar și de dramă.”, declară Cristina Ciobănașu, cunoscută publicului ca Miruna.

“O grămadă de caramele înseamnă o aventură la care am pornit împreună cu doamna Ruxandra Ion, înseamnă ca de fiecare dată ceva unic pentru România, un scenariu de nota 10, o super distribuție și multe povești de care vă veți îndrăgosti. Avem o atmosferă excelentă la filmări! Am onoarea să lucrez cu domnul Marian Râlea, care este un om de nota 10 și nu ai cum să nu te îndrăgostești de el! Indiferent că are o secvență mai serioasă sau nu, el spune o glumă și nu ai cum să nu râzi. Toată lumea vine cu energie pozitivă, care este constructivă în ceea ce facem.”, mărturisește Vlad Gherman(Victor).

“Pentru mine, O grămadă de caramele este un proiect pe care îl așteptam de ceva timp. Mă bucur că revin în fața publicului cu un serial nou, proaspăt. S-a întâmplat să joc în prima telenovelă, iar acum în primul serial din România filmat cu telefonul mobil.”, spune Ioana Ginghină (Geanina).Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…