Home Stiri GRILĂ NOUĂ la Comedy Central. Grupul Sector 7 va face teatru de păpuși „Morr toți dușmanii”. Cel mai nou sezon South Park și în România

GRILĂ NOUĂ la Comedy Central. Grupul Sector 7 va face teatru de păpuși „Morr toți dușmanii”. Cel mai nou sezon South Park și în România

0
0

comedy-central-romania_welcome-south-park_447_tb730SCHIMBĂRI la Comedy Central, care din 20 septembrie își lansează grila special pentru România. Titluri cunoscute publicului  de la noi, precum „Teoria Big Bang”, „Doi bărbați și jumătate”, „Familia Heck”, „A treia planetă de la soare” și „Dădaca” vor fi în grila postului din această toamnă.

Seriale noi de comedie, două producții realizate în România și voice-over un actor român, se numără printre noutățile postului.

Producții românești la Comedy Central. Reînnoirea canalului  vine la pachet cu două seriale produse în România. Al doilea sezon al “Comedy Club”, care include zece noi episoade, va fi difuzat în această toamnă, iar un alt sezon va putea fi văzut în primăvara anului 2017.

În seria de stand-up vor apărea ca și până acum: Alexandru Mocanu, Radu Bucălaie, Toni Andrei, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Toma Alexandru, Cosmin Natanticu, Micutzu, Andrei Ciobanu, Viorel Dragu, Dan Badea, Raul Gheba, Sergiu Floroaia, Teo și Costel Bojog.

Postul pregătește și un serial de teatru cu păpuși, “Morr toți dușmanii”, cu episoade de două minute, realizate de trupa de comedie Sector 7, ce va fi difuzat de câteva ori pe zi, în timpul pauzelor dintre programe.

Fiecare episod al producției românești se concentrează asupra pățaniilor a doi urși “de cartier”. Cei doi membri ai trupei de stand-up care au adaptat scenariul sunt Alex Coteț și Raul Gheba, în timp ce Cătălin Babliuc și Costel Bojog și-au împrumutat vocea urșilor (numiți Butoi și Meleu). Serialul este produs și în Cehia, și în Ungaria, dar povestea și replicile sunt adaptate în funcție de realitățile fiecărei țări.

Premiere naționale: Noul sezon South Park, difuzat la Comedy, la o săptămână după premiera din SUA

În ce privește premierele naționale, celebrul serial de animație „South Park”, premiat cu Emmy și câștigător al premiului Peabody, începe pe 20 septembrie cel de-al douăzecilea sezon, ce conține 10 noi episoade. Primul este difuzat în România la o săptămână după premiera americană și poate fi vizionat exclusiv la Comedy Central.

Conținut dedicat telespectatorilor români

În plus față de serialele difuzate în heavy rotation la Comedy Central, precum „Trăsniții din Queens”, „Iubirea bate-o vina”, „Family Guy”, „Drawn Together” și „Ugly Americans”, grila de toamnă a Comedy Central include producții precum „Teoria Big Bang”, „Doi bărbați și jumătate”, „Familia Heck”, „A treia planetă de la soare” și „Dădaca”.

Un fost monden este voice over-ul postului

„Vocea” canalului de comedie va fi fostul component al trupei Mondenii, Alex Bogdan. Cunoscutul actor de teatru și TV și regizor este primul din România care își împrumută vocea postului internațional de televiziune.

Alex Bogdan, voice-over-ul Comedy Central:

„După câțiva ani în care n-am mai activat în domeniul televiziunii, Comedy Central m-a readus pe micul ecran. Am decis să-mi împrumut vocea canalului TV relansat, iar unii spun că am o voce de milioane. Desigur că sunt de acord cu ei. Cred că acest canal centralizează toată comedia de calitate, asezonată cu “ingrediente” locale, iar eu sunt încântat să joc în acest episod demn de cărțile de istorie a televiziunii.”

Zoltan Kabai, Director regional de programe al Comedy Central:

„Intenționăm ca noul Comedy Central să reprezinte o propunere unică pe piața media locală, cu un conținut puternic de comedie, mai puternic ca oricând în România. De aceea, am analizat obiceiurile locale de consum mediatic și am adaptat noua grilă a Comedy Central în funcție de nevoile, cererea și gusturile telespectatorilor din România. Mai mult, investind mult în conținut, am adăugat producții locale, premiere naționale și seriale de succes la nivel internațional. Ca atare, noul Comedy Central este exclusiv dedicat pieței locale, iar noi vom pune accentul și mai mult pe crearea unor noi producții locale.”.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…