Home Grile POSTURI Flowers Over the Inferno, o dramă polițistă italiană difuzată pe RAI 1, disponibilă pe AntenaPlay

Flowers Over the Inferno, o dramă polițistă italiană difuzată pe RAI 1, disponibilă pe AntenaPlay

Comments Off on Flowers Over the Inferno, o dramă polițistă italiană difuzată pe RAI 1, disponibilă pe AntenaPlay
0

Serialul ”Flowers Over the Inferno” („Flori deasupra infernului”), o dramă polițistă italiană care a obținut o cotă de piaţă de 25% în timpul difuzării pe RAI 1, se vede în AntenaPLAY. Sâmbătă, 1 iunie, a fost difuzat primul episod.

Bazat pe seria de patru romane a scriitoarei Ilaria Tuti, primul sezon adaptează prima carte și o urmărește pe Teresa Battaglia în timp ce încearcă să dea de urma unui justițiar care ucide pentru a apăra copiii neajutorați. În acest timp, comisarul Battaglia se confrontă cu un diagnostic grav: Alzheimer. 

„Flori deasupra infernului” este produs de Publispei, una dintre cele mai vechi case independente din Italia, care a produs seriale de lungă durată precum „Un Medico in Famiglia” și „I Cesaroni”.

La debutul primului sezon pe RAI 1, în Italia, ”Flowers Over the Inferno”  a înregistrat o cotă de audiență de 25,49% și s-a menținut la 24,96% pe parcursul difuzării. În AntenaPLAY, „Flori deasupra infernului” s-a lansat pe 1 iunie și o sa aibă câte un episod nou în fiecare sâmbătă. 

Sezonul doi, bazat pe cea de-a doua carte din serie, „Sleeping Nymph”, va avea premiera în această toamnă și se va vedea și în AntenaPLAY.

Care este intriga serialului ”Flowers Over the Inferno ” (Flori deasupra infernului)

În prima parte a acțiunii, care are loc în Alpii italieni, o detectivă condusă de instinct e hotărâtă să nu lase ca trupul și mintea ei îmbătrânite să o împiedice să dea de urma unui criminal brutal. 

Comisarul Teresa Battaglia a luptat timp de aproape patru decenii pentru a câștiga poziția și respectul între polițiști, iar pentru cel al bărbaților a trebuit să lupte și mai aprig. Când este chemată să investigheze o crimă macabră lângă un oraș de munte, merge alături de partenerul ei, un tânăr inspector în care nu este sigură că poate avea încredere. 

Dar nu are de ales – în acest oraș izolat, plin de secrete, povești ciudate și instincte primare, criminalul pare atras de un grup de copii din zonă, care ar putea fi în mare pericol.

Pe măsură ce Teresa se apropie tot mai mult de adevăr, trebuie să se confrunte cu posibilitatea ca facultățile ei mintale, care nu mai sunt ceea ce au fost odată, să cedeze înainte ca urmărirea să se termine.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI
Comments are closed.

Vezi si

Animația de la Cartoon Network „Craig și dumbrava” ajunge pe ecrane cu un nou film „Craig înainte de dumbravă”

Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava”, nominalizată la premiile Emm…