Home Stiri „Exorcism: Mântuirea”, filmul horror cu Russel Crowe în rolul principal, va intra în cinematografe

„Exorcism: Mântuirea”, filmul horror cu Russel Crowe în rolul principal, va intra în cinematografe

Comments Off on „Exorcism: Mântuirea”, filmul horror cu Russel Crowe în rolul principal, va intra în cinematografe
0

Filmul horror „Exorcism: Mântuirea”, cu Russell Crowe în rolul principal, are premiera pe marile ecrane din ţară în 5 iulie, distribuit de Vertical Entertainment, scrie news.ro.

Russell Crowe este Anthony Miller, un actor chinuit, ale cărui păcate îl posedă în timp ce filmează un horror supranatural. În timp ce lucrurile o iau razna la filmări, fiica actorului Lee (Ryan Simpkins) trebuie să lupte pentru a salva sufletul tatălui sau.

Pus din nou în poziţia de a juca rolul trimisului Lui Dumnezeu, dar şi păcătos încărcat de remuşcari în acelaşi timp, Russell Crowe a fost cucerit de scenariul filmului datorită dublei ipostaze pe care o cerea rolul.

„Pentru mine, ca actor, a fost extrem de complicat să joc rolul unui bărbat cu experienţe atât de grele şi cu nenumărate procese de conştiinţă. Rolul era provocator, aşa că mi-a atras atenţia. Ca tată înstrăinat, personajul meu îşi doreşte să reclădească relaţia cu fiica lui, însă este conştient că trebuie să muncească pentru asta mai mult decât pare la prima vedere”, a povestit Crowe.

Alături de Russell Crowe, din distribuţia filmului mai fac parte Ryan Simpkins, Sam Worthington („Avatar”), Chloe Bailey şi Adam Goldberg („Taken”, „Zodiac”, „Equalizer”).  Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri
Comments are closed.

Vezi si

„Ferrari”, „The Beekeeper” și „Atletico Textila”, între noutățile lunii iulie pe Voyo

Luna aceasta, VOYO aduce o serie de filme și seriale ideale pentru nopțile lungi de vară. …