Home Seriale TV Cunoscuta telenovela Betty cea urâtă va avea o continuare. Când va fi lansată?

Cunoscuta telenovela Betty cea urâtă va avea o continuare. Când va fi lansată?

Comments Off on Cunoscuta telenovela Betty cea urâtă va avea o continuare. Când va fi lansată?
0

Continuarea telenovelei Betty cea urâtă („Yo soy Betty, la fea”, 1999 – 2001) se pregătește de lansare. Cunoscuta producție va avea o continuare și este intitulată „Betty la fea: La Historia Continúa”, care are în distribuție aceiași actori columbieni din serialul original, Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello, va putea văzută și în România, scrie tvmania.ro.

Când se lansează și unde se poate viziona?

Betty la fea: La Historia Continúa va avea premiera la Amazon Prime Video pe 19 iulie.

Începând cu această dată, fanii din peste 240 de țări vor putea vedea continuarea poveștii lui Betty, acțiunea având loc 20 de ani mai târziu. Protagonista este de data aceasta o femeie încrezătoare în sine, care se simte împlinită atât personal, cât și profesional.

Betty are succes în carieră, este o soție model și mama unei adolescente. Din păcate însă nu toate lucrurile sunt perfecte în viața ei.

Continuarea telenovelei de succes “Betty cea urâtă” („Yo soy Betty, la fea”, 1999 – 2001), „Betty la fea: La Historia Continúa” („Betty la Fea: The Story Continues”), va avea premiera la Amazon Prime Video pe 19 iulie, anunță deadline.com.

Începând cu această dată, fanii din peste 240 de țări vor putea vedea continuarea poveștii lui Betty, acțiunea având loc 20 de ani mai târziu. Protagonista este de data aceasta o femeie încrezătoare în sine, care se simte împlinită atât personal, cât și profesional. Betty are succes în carieră, este o soție model și mama unei adolescente. Din păcate însă nu toate lucrurile sunt perfecte în viața ei.

„În timp ce puternica Betty rămâne căsătorită cu liderul companiei, Armando Mendoza, ea lucrează la relația cu fiica ei adolescentă, Mila (n.r. – Jucată de Juanita Molina), și totodată încearcă să facă față crizei companiei familiei sale, întrebându-se dacă în urmă cu 20 de ani a ales calea cea mai bună spre fericire”, au declarat într-un comunicat cei de la Amazon Prime Video.

Protagoniștii acestei continuări sunt aceeași actori columbieni din serialul original, Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello, iar alături de ei vor putea fi văzuți Rodrigo Candamil, Juanita Molina, Julio Cesar Herrera, Luces Velásquez, Marcela Posada, Mario Duarte, Zharick León, Sebastián Osorio, Ricardo Vélez, Julián Arango, Natalia Ramírez, Lorna Cepeda și Estefanía Gómez.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV
Comments are closed.

Vezi si

„Ferrari”, „The Beekeeper” și „Atletico Textila”, între noutățile lunii iulie pe Voyo

Luna aceasta, VOYO aduce o serie de filme și seriale ideale pentru nopțile lungi de vară. …