Home Stiri Episodul final al serialului Sense 8, în iunie pe Netflix

Episodul final al serialului Sense 8, în iunie pe Netflix

0
0
Evenst

Netflix a programat pentru luna iunie episodul final al seriei Sense8. Este un ultim episod de două ore pe care Netflix a decis să-l facă după reacțiile vehemente ale fanilor la aflarea veștii că Sense8 nu va mai continua după al doilea sezon.

Producția va fi disponibilă pe platforma video pe 8 iunie, după cum a anunțat pe pagina sa de Facebook, actorul Max Riemelt, interpretul lui Wolfgang, personajul aflat în Germania. Anunțul apare și pe pagina de Facebook a serialului.

Serialul spune povestea a opt străini aflați în colțuri diferite ale lumii care ajung să aibă o conexiune mentală și emoțională. Producția îi are în rolurile principale pe Tuppence Middleton, Brian J. Smith, Doona Bae, Aml Ameen, Max Riemelt, Tina Desai, Miguel Ángel Silvestre și Jamie Clayton.

Sense8 a avut un prim sezon lansat în 2015, un episod special în 2016, de sărbători, iar sezonul al doilea al serialului a fost lansat în luna mai, 2017.

Load More In Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

#3Seriale+. La ce se uită omul de radio Vlad Craioveanu: Prison Break e serialul care mi-a redeschis apetitul pentru seriale

L-am invitat pe omul de radio Vlad Craioveanu (de la Smart FM) să ne vorbească despre seri…