Home Stiri Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Comments Off on Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini
0

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vine din nou la Netflix. Serialul nu va avea premiera în decembrie, așa cum ne-a obișnuit în primele trei sezoane, ci mult mai devreme.

Sezonul 4, cu Lily Colins în rol principal, va fi divizat în două părți a câte 5 episoade fiecare: prima parte are premiera pe 15 august 2024, urmată de partea a doua pe 12 septembrie 2024.

Ce vedem în sezonul patru: În urma evenimentelor dramatice petrecute la nunta nereușită a lui Camille și Gabriel, Emily este indecisă: nutrește sentimente puternice pentru doi bărbați, însă Gabriel așteaptă un copil cu fosta sa iubită, iar cele mai mari temeri ale lui Alfie în privința ei și a lui Gabriel s-au adeverit.

La serviciu, Sylvie este nevoită să se confrunte cu o dilemă spinoasă din trecut pentru a-și salva căsnicia, iar echipa Agence Grateau este afectată de restructurări de personal.

Mindy și trupa sa se pregătesc pentru Eurovision, dar când fondurile devin insuficiente, sunt nevoiți să facă economii.

Emily și Gabriel colaborează pentru a obține steaua Michelin, iar atracția dintre cei doi este incontestabilă. Însă două mari secrete sunt pe cale să le spulbere toate visurile.

FOTO. Netflix a dezvăluit primele imagini din noul sezon, al patrulea, din Emily in Paris

Emily in Paris. Lily Cllins as Emily in Emily in Paris. Cr. Stephanie Branchu/Netflix © 2024

Distribuția este formată din Lily Collins (Emily Cooper), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Ashley Park (Mindy Chen), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Julien), Bruno Gouery (Luc), William Abadie (Antoine Lambert), Lucien Laviscount (Alfie)Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri
Comments are closed.

Vezi si

Al treilea sezon al serialului premiat cu Emmy Ursul are premiera în iulie pe Disney+

Cel de-al treilea sezon al serialul „Ursul” (The Bear), aclamat de critici și premiat cu E…