Home Seriale TV Un nou detectiv criminalist vine la Diva, în noul serial „Crimele”

Un nou detectiv criminalist vine la Diva, în noul serial „Crimele”

0
0

Postul Diva aduce un nou serial polițist: Crimele. Producția va debuta pe canalul Diva pe 14 iulie, duminica, de la ora 21.00.

Noul serial de investigații criminalistice este localizat în Vancouver și urmărește viața personală și profesională a lui Kate pe măsură ce investighează cazuri complexe, care îi vor testa principiile și loialitatea.  

Detectivul Kate Jameson (Jessica Lucas) se simte împovărată de succesul părinților ei. Mama ei, Rita Gallo (Venus Terzo) este consilierul primăriei, iar tatăl ei, Anthony Jameson este un fost detectiv căzut la datorie.

În prezent investigator începător al departamentului de omucideri, Kate a lucrat inițial ca polițist de patrulă și a obținut cel mai bun scor la testarea pentru funcția de detectiv.

Relația lui Kate cu tatăl ei a fost foarte apropiată, iar când acesta a fost ucis în misiune, lumea ei a fost zdruncinată din temelii, pierzând un părinte și persoana pe care o respecta și admira cel mai mult.

Când Kate încalcă una dintre regulile de bază ale poliției – urmată de consecințe fatale – aceasta devine mânată de ambiția de a se ridica la nivelul tatălui ei, dar și de a repara răul făcut.

Un alt personaj din Crimele este Detectivul Nolan Wells (Dylan Bruce), partenereul lui Kate în cadrul departamentului de omucideri.

Nolan este un detectiv cu experiență, arătos și cu un umor care ascunde trauma resimțită în urma divorțului dificil de care a avut parte.

Nolan acceptă fără entuziasm să fie partenerul lui Kate după ce fostul ei camarad a fost ucis. A muncit foarte mult să ajungă în această funcție și crede că avansarea lui Kate miroase a nepotism, în ciuda probelor care demonstrează contrariul. Împreună lucrează echilibrat, în ciuda atracției ciudate care le complică relația.

Echipa investighează cazuri diverse ca: un jaf bancar violent, un caz închis în urmă cu 15 ani, o serie de crime misterioase și un criminal ce pare interesat de Detectivul Jameson.

 



Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…