Home Seriale TV Diva aduce duminică un nou film din seria Misterele Aurorei Teagraden

Diva aduce duminică un nou film din seria Misterele Aurorei Teagraden

0
0

O nouă producție din seria Misterele Aurorei Teagraden, la Diva, din această duminică.

Misterele Aurorei Teagraden: Crimă la cinema, programat duminică de la ora 16.00, spune povestea unei echipe de filmare de la Hollywood, care vizitează orașul Lawrenceton, Georgia.

Filmul la care lucrează se bazează pe o carte scrisă de un fost iubit al Aurorei, Robin Daniels (Robin Dunne).

Problemele apar când actrița din rolul principal, cea care o joacă pe Aurora, este ucisă. Este clar că Celia Shaw (Courtney Richter) nu era plăcută, dar cine ar vrea să o ucidă? Pentru că nu pot sta deoparte, Aurora și Clubul Real Murders încep să investigheze o lungă listă de suspecți.

Căpitanul Lynn Liggett-Smith este deranjată de intervențiile Aurorei și a prietenilor ei iar, de această data chiar și mama Aurorei, Aida Teagarden (Marilu Henner), se implică în investigație.

Relația Aurorei cu Martin (Yannick Bisson) continuă și în această parte, asigurând doza necesară de romantism.

Tot luna asta, tot duminica, vor mai urma:

Misterele Aurorei Teagraden: Tipar pentru crimă începe duminică, pe 22 martie, de la 16:00. Senzație a internetului și o veche prietenă a Aurorei, Poppy Wilson revine în Lawrenceton pentru a începe o afacere în domeniul broderiei. Dar, nu toată lumea este încântată de succesul ei când este ucisă. Pentru a ajunge la criminal, Roe trebuie să urmărească o serie de informații tulburătoare.

Misterele Aurorei Teagraen: Dispăruți fără urmă începe duminică, pe 29 martie, de la 16:00. Aurora se angajază într-o urmărire periculoasă imediat ce nepotul ei, Phillip (Dylan Sloane) și colegul lui dispar. Cu susținerea clubului Real Murder și a chipeșului profesor Nick Miller, noul ei vecin, Roe descoperă un complot care nu a mers conform planului.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…