Home Grile POSTURI În weekend-ul de Paște la DIVA. Comedii și filme romantice timp de trei zile

În weekend-ul de Paște la DIVA. Comedii și filme romantice timp de trei zile

0
0

DIVA a pregătit mai multe filme pentru weekend-ul de Paște. Postul TV va difuza câte două filme în serile de vineri, sâmbătă și duminică.

Pe 30 aprilie vor fi următoarele filme începând cu ora 20:00: „Sfaturi de viață” (Dan in Real Life), cu Steve Carell și Juliette Binoche, și producția romantică, cu Jennifer Aniston și Aaron Eckhart, „Dragoste fără preaviz” (Love Happens).

Pe 1 mai DIVA va difuza de la 20:00 comedia „Vă declar soț și … soție?” (I Now Pronounce You Chuck &Larry) cu Adam Sandler, Kevin James și Jessica Biel. Doi pompieri din New York se căsătoresc din motive financiare, dar, în curând, se confruntă cu atitudini homofobe. Al doilea film al serii este comedia romantică cu Hilary Duff și Heather Locklear, „Bărbatul perfect” (The Perfect Man).

Pe 2 mai este programat filmul cu Rachel McAdams și Bill Nighy, „”Era și timpul!” (About Time). Producția spune povestea unui bărbat, care află că poate călători în timp şi poate schimba trecutul. Weekendul se încheie cu o „Vacanță All Inclusive” (Couples Retreat), cu Vince Vaughn și Jon Favreau.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …