Home Seriale TV Februarie la DIVA. Anatomia lui Grey și Castle, noi sezoane. Diva a achiziționat drepturile de difuzare pentru Departure

Februarie la DIVA. Anatomia lui Grey și Castle, noi sezoane. Diva a achiziționat drepturile de difuzare pentru Departure

0
0

Diva a anunțat premiere ale lunii februarie. Postul va difuza noi sezoane ale serialelor Castle și Anatomia lui Grey.

În plus, Diva a mai anunțat achiziționarea dreptului de difuzare de către NBCUniversal International Networks pentru Departure – un serial despre teorii conspiraționiste cu Archie Panjabi (Kalinda din The Good Wife) și Christopher Plummer.

ANATOMIA LUI GREY – SEZON 12

Sezonul al 12-lea din Anatomia lui Grey va avea premiera pe 5 februarie, la ora 21:00 și va fi difuzat în fiecare marți.

Sezonul îi surprinde pe medicii de la Grey Sloan Memorial Hospital în plină agitație pentru a salva viața a două fetițe cu o poveste impresionantă. Între timp, Meredith începe să predea un curs de anatomie rezidenților și încearcă să se obișnuiască cu prezența Ameliei în propria casă.

Deasemenea, în sezonul 12, se regăsește episodul cu număr rotund 250 al acestei serii denumit “Ghici cine vine la cină?” și va rula pe 19 februarie la 21:00.

CASTLE – SEZOANELE 6,7 și 8

Sezoanele șase, șapte și opt ale serialului Castle se vor vedea pe Diva începând cu 4 februarie, de la ora 19:00. Episoadele vor fi difuzate câte două și vor fi difuzate de luni până vineri.

În noul sezon relația lui Castle și Beckett devine și mai serioasă, în timp cee a acceptă un nou post în cadrul biroului Procurorului General din Washington DC. Când Castle descoperă că viața îi este pusă în pericol de expunerea la o toxină mortală, Beckett și partenerul ei Rachel McCord au la dispoziție mai puțin de 24 de ore pentru a localiza antidotul

DEPARTURE

NBCUniversal International Networks (NBCUIN) a anunțat achiziția seriei Departure de la Red Arrow Studios International spre difuzare în Europa și Africa, care va fi difuzat de Diva în regiunea Adria.

Departure este un serial care urmărește misterul zborului 716 – un zbor de pasageri care a dispărut deasupra oceanului Atlantic. După prăbușirea misterioasă, Kendra Malley, un strălucit investigator în  domeniul aviație și recent devenită văduvă, interpretată de Archie Panjabi câștigătoare a premiului Emmy (The Good Wife), este solicitată să investigheze evenimentul de către fostul șef și mentorul său, Howard Lawson, interpretat de Christopher Plummer câștigător al premiului Oscar (All The Money In The World).Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…