Home Grile POSTURI Disney anunță data lansării și prețurile platformei care va concura Netflix. Când ajunge și în România

Disney anunță data lansării și prețurile platformei care va concura Netflix. Când ajunge și în România

0
0

Disney anunță data lansării pentru serviciul de streaming Disney+, un concurent pentru Netflix, care va reuni producțiile Disney, de la clasicele animații, la filme celebre din universul Marvel, StarWars și Pixar.

Concret, platforma va fi lansată gradual, mai întâi în Statele Unite și apoi în diferite regiuni.

Disney+ va fi lansat pe 12 noiembrie în Statele Unite, la prețul de 6.99 de dolari, la jumătate față de abonamentul Netflix de 12.99 de dolari, scrie Variety.

Utilizatorii vor putea să își facă un abonament anual de 69.99, adică 5,83 de dolari pe lună.

Platforma va ajunge și în România, cel mai probabil, la sfârșitul anului 2020, când platforma va fi disponibilă în Europa de Est și America Latină.

În Statele Unite, Disney+ va avea disponibile pentru început 25 de seriale originale și 500 de filme, dintre care 100 fac parte din categoria celor mai recente.

Christine McCarthy, CFO Disney, a declarat că se așteaptă ca în anul 2024, platforma va avea între 60 și 90 de milioane de abonați, dintre care două treimi să provină din afara Statelor Unite.

Cât despre disponibilitatea la nivel global, Disney+ va ajunge în toate colțurile lumii în doi ani.

Lansarea în America de Nord va avea loc pe 12 noiembrie 2019, iar serviciul va fi disponibil în Europa de Vest și Asia-Pacific la sfârșitul anului 2019, chiar începutul lui 2020. În Europa de Est și America Latină, acesasta va ajunge la sfârșitul lui 2020.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…