Home Seriale TV Descendenții 3, premiera în luna octombrie în România. Detalii producției

Descendenții 3, premiera în luna octombrie în România. Detalii producției

0
8
DESCENDANTS 3 – (Disney Channel/David Bukach) DOVE CAMERON, CAMERON BOYCE, BOOBOO STEWART, SOFIA ARSON

10 LUCRURI PE CARE TREBUIE SĂ LE ȘTII DESPRE DESCENDENȚII 3

Lansarea Descendenții 3 în România a intrat în linie dreaptă. Disney Channel anunță că premiera producției va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 9.30.

Membrii distribuției au vorbit despre detaliile noului film. Le prezentăm în continuare

 • GAȘCA S-A REUNIT!
Descendenții 3 – DOVE CAMERON, CAMERON BOYCE, BOOBOO STEWART, SOFIA ARSON

„A fost uimitor să fim din nou pe platourile de filmare pentru Descendenții 3,” dezvăluie Booboo Stewart, care îl interpretează pe Jay. „Nu doar actorii s-au reunit, ci și mulți dintre dansatorii din cele două serii anterioare. A fost foarte frumos să îi vedem pe toți. Înainte de a începe filmările, am repetat foarte mult dansurile împreună cu noul coregraf, Jamal Sims. Jamal este incredibil. Și el face parte din distribuție, interpretând rolul Dr. Facilier în Descendenții 3. E minunat să îl avem în echipă.”

 • FILMUL ESTE MAGIC!

„Este multă magie în Descendenții 3,” recunoaște Dove Cameron, care o interpretează pe Mal. „Aș descrie Descendenții 3 ca fiind de departe cel mai magic dintre toate cele trei filme și cred că toată lumea va fi mulțumită de acest lucru. Toată această magie înseamnă foarte multe efecte speciale în film. Filmăm mult pe ecran verde și sunt foarte multe efecte vizuale. Telespectatorii o să aibă o experiență uluitoare!”

 • APAR CÂTEVA PERSONAJE NOI!
DESCENDANTS 3 -. (Disney Channel/David Bukach) JADAH MARIE, JAMAL SIMS

„Îmi place modul în care cel de-al treilea film este o reflecție a primului,” explică Cameron Boyce, care îl interpretează pe Carlos. „În primul film, noi ajungem în Auradon. În cel de-al treilea film, aducem noi copii în Auradon.

Noii copii sunt Celia, Squeaky și Squirmy – și ei trec prin aceleași emoții prin care am trecut noi în primul film. Cred că este minunat că sunt multe astfel de reflecții ale celorlalte filme în Descendenții 3.”

 • APAR ȘI NOI RĂUFĂCĂTORI ÎN POVESTE!
DESCENDANTS 3 – (Disney Channel/David Bukach) CHEYENNE JACKSON

“Îmi plac noile personaje negative din film,” recunoaște Booboo Stewart. “Personajele negative sunt uimitoare și cred că îi vor surprinde pe telespectatori. E grozav și pentru că vezi unde locuiesc acestea, ceea ce înseamnă că veți descoperi mai mult din Insula Pierduților în Descendenții 3.”

 • PREGĂTIȚI-VĂ SĂ RÂDEȚI! MULT!
DESCENDANTS 3 – (Disney Channel/David Bukach) SOFIA CARSON, BOOBOO STEWART, CAMERON BOYCE, BRENNA D’AMICO

Descendenții 3 este foarte amuzant,” spune Cameron Boyce. „Veți râde cu siguranță când veți vedea filmul. Carlos și Jay au mai multe momente comice în cel de-al treilea film față de primele două, ceea ce este amuzant. Chiar și atunci când o scenă nu ar trebui să fie comică, reușim să găsim ceva amuzant de făcut – și funcționează.”

 • DECORURILE SUNT EPICE!
DESCENDANTS 3 – (Disney Channel/David Bukach) SOFIA CARSON

„Noile decoruri sunt uimitoare,” recunoaște Booboo Stewart. „Nu doar că veți vedea mai mult din Insula Pierduților în Descendenții 3, ci și din Auradon. Mi-a plăcut să cunosc mai bine această lume. Când se construiau decorurile, am putut vedea miniaturi și fotografii cu modul în care va arăta totul. Când au fost finalizate, a fost incredibil să le vedem în realitate. Îmi place că ne întoarcem în câteva dintre locurile pe care le-am vizitat în trecut, inclusiv Auradon Prep. Într-un fel, întorcându-ne la acel castel a fost ca o revenire acasă. Ne-a trezit amintiri uluitoare. E frumos.”

 • AȘTEPTAȚI-VĂ LA FOARTE MULT DANS!
DESCENDANTS 3 – (Disney Channel/David Bukach) KENNY ORTEGA (DIRECTOR, EXECUTIVE PRODUCER), BOOBOO STEWART, CAMERON BOYCE

„Sunt multe momente incredibile de dans în Descendenții 3,” dezvăluie Brenna D’Amico, care o interpretează pe Jane. „Coregrafia a fost de departe cea mai complexă dintre toate cele trei filme. Din fericire, am fost înconjurată de coregrafi și dansatori uimitori care au putut să mă învețe mișcările. Sunt convinsă că veți dansa și voi! Verișorii mei mai mici dansează la fiecare film Descendenții și știu că vor dansa și mai mult de această dată. În special pe melodia de la finalul filmului. Este preferata mea!”

 • ACTORII AU PARTICIPAT ÎNTR-O TABĂRĂ DE PREGĂTIRE DE O LUNĂ
DESCENDANTS 3 – Coverage. (Disney Channel/David Bukach) CAMERON BOYCE, BOOBOO STEWART

„Înainte de filmări am fost într-o tabără de pregătire de patru săptămâni,” recunoaște Cameron Boyce. “Am avut foarte multe repetiții de dans, dar și lecții de luptă cu săbiile. Săbiile din Descendenții 2 erau foarte subțiri. Sunt mult mai mari și mai grele în Descendenții 3, ceea ce a fost problematic la început. Avem un număr de dans unde ne luptăm și dansăm în același timp, ceea ce a implicat mai multe sarcini în paralel.”

 • VEȚI FI UIMIȚI DE MUZICĂ!
DESCENDANTS 3 – Vocal Recording. (Disney Channel/David Bukach) CAMERON BOYCE

„Muzica în Descendenții 3 este fantastică,” spune Booboo Stewart cu entuziasm. “Coloana sonoră va fi cu adevărat uluitoare! Melodiile sunt antrenante și îi vor face pe toți să danseze. Este și rock și pop. Chiar și hip-hop și câteva nuanțe de electric. Există ceva pentru toată lumea!”

 • S-A GLUMIT FOARTE MULT PE PLATOURILE DE FILMARE!
DESCENDANTS 3 – (Disney Channel/David Bukach) THOMAS DOHERTY, CAMERON BOYCE

„Thomas Doherty și Jedidiah Goodacre sunt cu siguranță cei mai glumeți,” chicotește Cameron Boyce. “Jedidiah ne face mereu să râdem. E cea mai trăsnită persoană pe care o vei întâlni vreodată!

Într-o zi, a venit purtând un tricou scurt roz. Mereu încearcă să aducă un zâmbet pe fața ta. Dove mi-a făcut multe farse pe platou. A intrat în cabina mea purtând o grămadă de proteze și m-a speriat! A fost foarte amuzant.”

 • ACTORII SUNT CEI MAI BUNI PRIETENI!
DESCENDANTS 3 – (Disney Channel/David Bukach) CAMERON BOYCE, SOFIA CARSON, DOVE CAMERON, BOOBOO STEWART

„Ne-am distrat foarte mult filmând Descendenții 3  în Vancouver,” explică Cameron Boyce. „Când ești într-un alt oraș cu oameni pe care îi știi de ani de zile, e mereu distractiv. Petreceam tot timpul împreună.

Mergeam să mâncăm mâncare thailandeză și înghețată. Sau mergeam la film. Într-o seară, am cumpărat multe gustări de la un magazin de peste drum de hotelul nostru. Dove și Sofia erau încă în halate după muncă! Am cumpărat foarte multă mâncare și ne-am întors în camera lui Dove să o mâncăm pe toată. Eram mai mult obosiți decât înfometați în acea noapte, dar a fost foarte distractiv. Făceam mereu astfel de lucruri distractive.” 

 • Cuțu REVINE
DESCENDANTS 3 – (Disney Channel/David Bukach) JADAH MARIE

„Toți mă întreabă dacă va mai fi un câine care vorbește în Descendenții 3,” spune Cameron Boyce. „Pot confirma că Dude revine și va vorbi. El asigură, în mare parte, momentele comice în film! Nu cred că filmul ar fi la fel fără Dude.”Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…