Home VIDEO Trailer TRAILER The Crown, sezonul 4. Imagini cu Prințesa Diana și Margaret Thatcher

TRAILER The Crown, sezonul 4. Imagini cu Prințesa Diana și Margaret Thatcher

0
0

Trailerul oficial al mult așteptatului sezon 4 The Crown a fost lansat astăzi, cu imagini cu noile personaje ale seriei, Margaret Thatcher, fost premier al Marii Britanii, interpretată de Gillian Anderson, și Lady Diana Spencer, interpretată de Emma Corrin.

The Crown, Sezonul 4, va fi lansat la nivel global duminică, 15 noiembrie.

Povestea Sezonului 4 continuă cu finalul anilor 1970. Regina Elisabeta (Olivia Colman) și familia ei caută să păstreze linia succesiunii prin găsirea unei mirese adecvate pentru prințul Charles (Josh O’Connor), care încă nu este căsătorit la 30 de ani.

Pe măsură ce națiunea începe să simtă impactul politicilor controversate propuse de prima femeie Prim Ministru al Marii Britanii Margaret Thatcher, apar tensiuni între ea și regină, care se agravează pe măsură ce Thatcher conduce țara către războiul Falklands, generând un conflict în cadrul Commonwealth-ului. În timp ce relația lui Charles cu o tânără Lady Diana Spencer oferă o poveste romantică necesară pentru a uni poporul britanic, familia regală devine din ce în ce mai divizată în spatele ușilor închise.

Pornind de la portretizarea celor mai puternice două femei din țară din acea vreme, scriitorul Peter Morgan explică:

„s-ar putea spune că sunt două femei foarte asemănătoare, născute la doar câteva luni distanță. Ele sunt definite de cel de-al Doilea Război Mondial, de sentimentul de austeritate, de muncă grea, de devotament, creștinism și de multe altele. Era cunoscut faptul că Regina și Thatcher nu au reușit să se înțeleagă. Cred că probabil au avut o relație bazată pe respect. Dar au avut și multe neînțelegeri, a fost cu adevărat distractiv să le explorăm deosebirile și asemănările. Am avut, de asemenea, șansa de a le explora pe amândouă în calitate de mame. Scrierea personajelor lui Thatcher și a reginei din postura de mame a fost probabil un unghi pe care nimeni nu l-a explorat până acum. Dar a rezultat în crearea unuia dintre episoadele mele preferate din sezon”.

Despre crearea unui personaj pentru un membru iconic al Casei Regale, Peter a afirmat că „Diana are acum o perspectivă istorică. Sunt conștient de asta. Nu îmi doresc să mă apropii prea mult, așa că perspectiva mea este una juranlistică. Vreau să mă asigur că există suficientă distanță pentru că, dacă spui povestea Dianei, există riscul să se transforme în altceva. Poate avea rezonanță metaforică”.

Scris de Peter Morgan, cel de-al patrulea sezon din The Crown îi are în rolurile principale pe Helena Bonham Carter în rolul Prințesei Margret, Tobias Menzies în rolul Ducelui de Edinburgh, Erin Doherty în rolul Prințesei Anne, Emerald Fennell în rolul Camilla Parker Bowles, Marion Bailey în rolul Reginei Mame, Georgie Glen ca Lady Fermoy, Tom Byrne ca Prințul Andrew, Angue Imrie ca Prințul Edward și Charles Dance ca Lord Mountbatten. Stephen Boxer apare, de asemenea, interpretându-l pe Denis Thatcher, alături de Rebecca Humphries, în rolul lui Carol Thatcher și Freddie Fox, de asemenea, în rolul lui Mark Thatcher.Jobs Database
Arata mai multe articole din VIDEO Trailer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Focus Sat TV aduce serialul Toate acele lucruri, cu actrița de origine română Alexandra Maria Lara și Jean Reno

Focus Sat TV face sărbătorile cu seriale de succes. Postul TV anunță un program special pe…