Home Stiri Seriale americane VIDEO. Un nou serial SF pe HBO GO. „Crescuți de lupi”, disponibil de luna aceasta

VIDEO. Un nou serial SF pe HBO GO. „Crescuți de lupi”, disponibil de luna aceasta

0
1

Un nou serial SF vine pe HBO GO, din septembrie. „Crescuți de lupi” (Raisey by wolves) se vede pe platforma de streaming, de luna acesta.

Serialul are 10 episoade și este produs de Scott FreeProductions, care îi aparține lui Ridley Scott (regizorul și producătorul executiv al serialului). 

Primele trei sunt disponibile din 4 septembrie. Următoarele vor apărea după următorul program:

  • Episoadele 4, 5 din 11 septembrie
  • Episoadele 6,7 din 18 septembrie
  • Ultimele 3 episoade apar din 25 septembrie.

Care este povestea? Cine face parte din distribuție?

Doi androizi au sarcina de a crește copii umani pe o planetă misterioasă. Colonia de oameni devine din ce în ce mai înfloritoare, dar ajunge în pericol să fie distrusă de diferențe religioase, iar androizii descoperă încet, încet ce consecințe pot avea încercările lor de a controla crezurile oamenilor.

Mama, un android cu un trecut secret programat să aibă grijă de copii umani, este interpretată de Amanda Collin (A Conspiracy of Faith), iar tatăl, un android foarte devotat atât mamei, cât și copiilor umani este jucat de Abubakar Salim (Fortitude).

Celelalte roluri principale sunt interpretate de: Travis Fimmel (Vikings) care este Marcus, un soldat carismatic care a fugit de pe Pământ, Niamh Algar (Calm withHorses) este Sue, medic, soția lui Marcus, Winta McGrath (Red Dog: True Blue) este Campion, un băiat în vârstă de 12 ani, Matias Varela (Narcos) este Lucius, un soldat loial, cu o inimă mare.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …