Home seriale romanesti Comedia Brigada Nimic se apropie de finalul sezonului. Când e ultimul episod la Pro TV

Comedia Brigada Nimic se apropie de finalul sezonului. Când e ultimul episod la Pro TV

Comments Off on Comedia Brigada Nimic se apropie de finalul sezonului. Când e ultimul episod la Pro TV
0

Brigada nimic, sezon final. După aproape o lună de la premiera serialului Brigada Nimic, comedia de la Pro TV ajunge la final de sezon. Când se va difuza ultimul episod din acest sezon? Ce caz va fi prezentat?

Când e ultimul episod din primul sezon?

Luni, 17 iunie, comedia cu cei patru agenţi de poliţie ajunge la finalul sezonului. Ultimul episod este deja disponibil pe platforma Voyo.

Primul episod a debutat la Pro TV în data de 20 mai (luni) şi a intrat în locul serialului Clanul, care a ajuns la finalul poveştii.

Producţia Brigada Nimic a fost programată de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30. 

Brigada Nimic îi prezintă pe Săgeată, (interpreat de Iulian Postelnicu), Giovanni (pus în scenă de Alexandru Papadopol), Carmola (personaj interpretat de Irina Ştefan) şi Toma (întruchipat de Nicu Banea). Ei sunt cei patru poliţişti care luptă împotriva lumii interlope din Bucureşti.

Ce se întâmplă în episodul din 17 iunie?

În ultimul episod Brigada Nimic din acest sezon, Săgeată (interpretat de Iulian Postelnicu) va continua să primească informaţii importante de la un informator misterios, care se va dovedi a fi chiar Dina, soţia lui Bulgaru’. 

Cine mai face parte din distribuţie?

  • Gabriel Spahiu (Buzz House: The Movie, Ruxx, Visul)
  • Lucian Iftime (Vlad, Tata mută munţii, Bani negri)
  • Letiţia Vlădescu (Miami Bici, Profu’, Vlad)
  • Ramona Niculae
  • Adrian Bîlă (Vlad)
  • Andrei Mateiu (Odată pentru totdeauna, Vlad, Investitorii)
  • Claudiu Dumitru (Bacalaureat, Îngeri pierduţi, Două lozuri)
  • Sorin Pârcălab (Strada Speranţei şi fost invitat special la iUmor)

Detalii despre cele patru personaje:

– Săgeată (personaj interpretat de actorul Iulian Postelnicu) a fost cândva unul dintre cei mai apreciaţi poliţişti. Rezolva cazuri complexe şi toţi colegii lui îl lăudau pentru că era un poliţist excelent, care îşi iubea meseria. Pasiunea pentru anchete, uneori exagerată până la obsesie, şi incapacitatea de a avea un echilibru între viaţa personală şi cea profesională, l-au condus la declinul profesional. Divorţul l-a dus în probleme cu alcoolul, iar alcoolul… l-a dus în Brigada Nimic.

Pe lângă faptul că este poliţist, Giovanni este şi gigolo part-time. Majoritatea colegilor săi bănuiesc acest lucru, dar nimeni nu are dovezi.

– Giovanni (personaj interpretat de actorul Alexandru Papadopol) este genul leneş, nu foarte deştept, dar eficient cu doamnele, atât în cadrul secţiei de poliţie, cât şi în afara ei.

– Carmola (personaj interpretat de actriţa Irina Ştefan) este genul de femeie care atrage privirile bărbaţilor şi îi face să-şi întoarcă capul după ea. Totuşi, înainte de a fi o prezenţă sexy, este poliţist şi, de fapt, un poliţist excelent.

Deşi feminină şi atrăgătoare, nu se dă în lături de la niciun conflict, chiar şi unul violent. Are o bază solidă în artele marţiale şi foarte des este cea care rezolvă conflictele dintre Brigada Nimic şi criminali, apărându-i pe Săgeată, Giovanni şi Toma în faţa adversarilor.

– Toma (personaj interpretat de actorul Nicu Banea) a fost poliţist local în satul natal. A ajuns în Bucureşti după ce a fost transferat la cel mai rău departament de poliţie posibil pentru că a deranjat câţiva politicieni locali.

Este inocentul care crede că Bucureştiul este cam ca vechiul său sat. Îi lipseşte experienţa de teren, puţin naiv, dar foarte sincer. Crede cu tărie că, dacă îşi face treaba corect, la final nu va mai exista activitate criminală în Bucureşti.

Citeşte şi: Pro TV a programat serialul Brigada Nimic de trei ori pe săptămână. În ce zile se vede?

Citeşte şi: AUDIENŢE. Cum a pornit serialul Brigada Nimic pe Pro TV? Audienţa primului episodJobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti
Comments are closed.

Vezi si

„Ferrari”, „The Beekeeper” și „Atletico Textila”, între noutățile lunii iulie pe Voyo

Luna aceasta, VOYO aduce o serie de filme și seriale ideale pentru nopțile lungi de vară. …