Home seriale romanesti Clanul, episod nou în această seară la Pro TV. Ce se va întâmpla?

Clanul, episod nou în această seară la Pro TV. Ce se va întâmpla?

Comments Off on Clanul, episod nou în această seară la Pro TV. Ce se va întâmpla?
0

În această seară se va difuza un nou episod al serialului Clanul – Păcatele se plătesc. Producția despre mafie și poliție se află la sezonul patru, care va fi și ultimul al seriei.

Serialul îi are în rolurile principale pe Denis Hanganu și Marian Olteanu. Din distribuție mai fac parte Carmen Tănase, George Mihăiță, Șerban Pavlu, Mădălina Craiu, Silviu Mircescu, Codin Maticiuc, Maria Obretin.

Clanul este programat în fiecare luni, de la ora 20.30. De asemenea, producția poate fi urmăriă în avans, pe platforma Voyo, deținută de Pro TV.

Ce se întâmplă în episodul programat diseară de la 20.30?

O întâlnire între frați atât de așteptată, care pare că va conduce la o înrăutățire a lucrurilor. Un cap de mafie mai nervos ca niciodată și mai răzbunător decât cineva s-ar fi putut gândi. O mamă care a rămas cu un singur scop în viață: să nu-și piardă copilul.

După ce l-a căutat întreaga viață, Tudor simte că soarta l-a pus față în față cu cel mai mare coșmar: fratele lui, Pavel, este nimeni altul decât… David Pribeagu: „Cârtiță ce ești! Mamă, pe ăsta îl caută toată poliția din România și când o să-l aresteze, nici că o să mai iasă vreodată. Mamă, omul ăsta minte cum respiră!”. Mai poate găsi Tudor puterea să-l ierte vreodată și să-l accepte în familie?

După ce a fost capturat de Luminița și Ilinca, Sergiu se confruntă cu una dintre cele mai mari dileme ale vieții lui – să-l trădeze sau nu pe Bebe?! „Ascultă-mă bine: ăsta e un moment important în viața ta. Gândește-te mai întâi la tine, după aia la Tătuțu! Acum poți să faci o mutare bine pentru tine. Eu îl vreau pe Măcelaru. Vreau să plătească!”, i se va spune în această seară omului de încredere al lui Bebe. Are Sergiu forța internă să rămână loial până la capăt?

Departe de Măcelaru, Magda va avea parte de fiorul rece al pierderii totale. A crezut că este puternică, dar pământul i se clatină sub picioare. S-a simțit invicibilă, dar soțul ei pare mai aproape ca niciodată și mai decis să-i facă rău. Ce o va face pe femeie să spună, cu durere în glas: „mi-a fugit pământul de sub picioare. Nu am pe nimeni”, aflăm în curând.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti
Comments are closed.

Vezi si

Animația muzicală Trolls revine cu Trolls Band Together pe SkyShowtime

Animația muzicală de succes Trolls Band Together, cu o distribuție care cuprinde numeroși …