Home Seriale TV Cine este Ștefan Dragomir din serialul Vlad

Cine este Ștefan Dragomir din serialul Vlad

0
0

Ștefan Dragomir unul dintre personajele negative din serialul Vlad de pe Pro TV este interpretat de actorul Andrei Aradits (46 de ani).

Despre Ștefan Dragomir – Andrei Aradits

Încă de când erau tineri şi împărţeau totul, Ştefan a încercat să obţină atenţia Elizei. În cele din urmă a reuşit atunci când s-a căsătorit cu ea, însă obsesia a continuat pe parcursul relaţiei, niciodată nefiind convins de sentimentele ei.

Ştefan vede viaţa ca pe un joc care trebuie câştigat: să obţii tot ce îţi doreşti şi să urci pe scara socială.

Despre Andrei Aradits

Andrei Aradits este actor de teatru, film și serial. Dar este cunoscut și pentru rolul său de jurat în mai multe sezoane ale show-ului Te cunosc de undeva de pe Antena 1.

Aradits a apărut, potrivit Cinemagia în lungmetraje precum „Tatal fantoma” (2009), “Bunraku” (2009), “Cenusa si sange” (2009)- film prezentat în afara competiției Festivalului Internațional de Film de la Cannes din 2009 , “Slaughter” (2009), “Contra timp”(2008), “Restul e Tacere” (2008 ), “Greseala din trecut” (2007).

A jucat si in seriale de televiziune precum “Mafalda di Savoia” (2006), “In familie” (2002)-rolul Florin Avram, “Efect 30” (2009), “Narcisa salbatica”, in rolul lui Cristian (2010).

A jucat si in scurtmetrajul “10”, regia Dorian Boguta, selectat in 2010 la Festivalul de Film Cannes, in afara competitiei si inclus in programul “Romanian Short Waves 2010”.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…