Home Seriale TV Cel mai nou sezon Camera de Gardă se încheie luna aceasta. Când e ultimul episod

Cel mai nou sezon Camera de Gardă se încheie luna aceasta. Când e ultimul episod

0
0
CHICAGO MED — “How Do You Begin to Count the Losses” Episode 801 — Pictured: Brian Tee as Ethan Choi — (Photo by: George Burns Jr./NBC)

Fanii poveștilor medicale spun la revedere „Camera de gardă” pe 20 iunie. Seria a opta a avut 18 episoade, s-a terminat recent în SUA și a fost una intensă pentru medicii din echipa de la Gaffney.

În noile episoade, aceștia au parte de cazuri dificile și variate, cauzate de accidente auto și de metrou sau de boli ca schizofrenia.

Pe plan personal, doctorul Ethan Choi (Brian Tee) și asistenta April (Yaya DaCosta) se căsătoresc, iar apoi își dau demisia, pentru a-și înființa propriul cabinet medical.

Astfel, Tee a părăsit și el serialul, la fel ca DaCosta. Iar Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson) se luptă din răsputeri să îl împiedice pe Jack Dayton (Sasha Roiz) să transforme spitalul într-unul privat.

„Camera de gardă” face parte din franciza centrată pe diferitele servicii publice din orașul Chicago, creată de Dick Wolf (celebru pentru „Lege și ordine”), alături de „Pompierii din Chicago” (2012-prezent), „Chicago P.D.” (2014-prezent) și „Chicago Justice” (2017). Serialul va continua cu sezonul 9, în SUA, în perioada 2023-2024, alături de „Pompierii din Chicago”, „Chicago P.D.”. Toate cele trei producții marca Dick Wolf au avut peste 50 de milioane de telespectatori în sezonul 2022-2023, în State, deci – aviz fanilor – nu se vor termina prea curând.

Mai ales că  poveștile TV cu doctori au o istorie lungă și solidă. Serialele medicale au apărut în 1951 în SUA, odată cu lansarea „City Hospital”, care se baza pe rețeta devenită (între timp) clasică: povești episodice despre viețile personale și profesionale ale unor doctori. Astăzi, genul include titluri longevive, îndrăgite de fani și de critici, care au strâns Premii Emmy, BAFTA și Globuri de Aur, ca: „M.A.S.H.” (1972-1983), „Spitalul de urgență” (1994-2009), „Dr. House” (2004-2012), „Anatomia lui Grey” (2005-prezent) și „Camera de gardă” (2015-prezent).

Tags


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Dexter: Original Sin, inspirat de serialul de succes Dexter va putea fi urmărit pe SkyShowtime

Platforma de streaming SkyShowtime va găzdui prequel-ul serialului dramatic de succes Dext…