Home Seriale TV Ce știm despre următorul sezon La Casa de Papel

Ce știm despre următorul sezon La Casa de Papel

0
1

UPDATE. Netflix a anunțat premiera celei de-a treia părți Casa de Papel, pentru luna iulie.

Serialul Netflix de origine spaniolă La Casa de Papel va avea o a treia parte, după cum a mai scris Paginadeseriale.ro aici.

Anunțul a fost făcut printr-un video în care câteva personaje ale serialului se pregătesc de citirea scenariului pentru partea a treia.

PaginadeSeriale a căutat informații despre noile episoade din La Casa de Papel:

Când începe a treia parte La Casa de Papel

Netflix tocmai a început producția serialului La Casa de Papel, cel mai de succes serial al platformei într-o limbă străină, alta decât engleza. Netflix nu a anunțat încă o dată exactă a lansării serialului. Ce știm este că va fi undeva în 2019.

Noi personaje

Odată cu anunțul părții a treia, au fost dezvăluite și câteva noi personaje. Bogotá (Hovik Keuchkerian), Alicia (Najwa Nimri), Tamayo (Fernando Cayo) și Inginerul (Rodrigo de la Serna) sunt noile fețe care se alătură producției.

Întoarcerea lui Berlin

Unul dintre cele mai importante personaje ale primelor două părți, Berlin, părea că a murit în timpul confruntărilor cu poliția. Ceea ce a atras atenția este apariția actorului Pedro Alonso în videoclipul publicat de Netflix prin care anunțau producția. Prezența lui a ridicat mai multe semne de întrebare. A supraviețuit Berlin sau se va întoarce doar sub forma unui flashback?

Când și unde se fac filmările?

Primele scene din La Casa de Papel vor avea loc în Gunayala, Panama după ce oficialii Netflix au semnat un acord cu autoritățile locale și vor începe în luna decembrie, conform publicației de pe Facebook a consiliului.

Când începe al treilea sezon Casa de Papel?

Netflix aduce al treilea sezon al serialului pe 19 iulie. Detalii AICI

Ce va urma după al treilea sezon?

Conform Harpersbazaar.com, actorul argentinian Rodrigo de la Serna a spus că a fost căutat pentru a juca în sezoanele trei și patru ale serialului La Casa de Papel, ceea ce înseamnă că, probabil, La Casa de Papel va fi continuată și cu o a patra parte.

 

Jobs Database
Load More In Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Ultimul sezon al serialului Orange Is The New Black are dată de lansare și un video de excepție

Netflix a anunțat data lansării pentru ultimul sezon al serialului Orange is the New Black…