Home Seriale TV Catch 22, produs de George Clooney, în premieră pe HBO GO

Catch 22, produs de George Clooney, în premieră pe HBO GO

0
0

Catch-22, serial produs de George Clooney, intră pe platforma HBO GO, din acest weekend.

Primele două episoade ale mini-seriei de 6 părți, Catch-22, au premiera, sâmbătă, pe 18 mai pe HBO GO.

Clooney joacă alături de Christopher Abbott (Girls/ Fetele, The Sinner), câștigătorul de Oscar Grant Heslov (Argo), câștigătorul Premiului Emmy – Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street/ Lupul de pe Wall Street, Bloodline), câștigătorul Globului de Aur – Hugh Laurie (The Night Manager, House/ Dr. House) și Giancarlo Giannini – nominalizat la Oscar (Quantum of Solace/ Partea lui de consolare, Casino Royale).

Catch-22 urmărește aventurile și peripețiile unui escadron american aflat în Italia, din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Eroul este Yossarian, un bombardier al cărui țel, de fiecare dată când are o misiune, este de a „se întoarce viu”. Șansele lui de reușită devin din ce în ce mai mici din cauza colonelului Cathcart, care tot crește numărul misiunilor în care îi trimite pe oamenii săi.

Mai periculoasă decât nemții aflați în retragere, adevăratul inamic pentru Yosarrian și grupul lui divers de prieteni, este birocrația din armată, care sfidează logica în orice moment.

Catch-22 îi are ca producători executivi pe George Clooney și Grant Heslov, din partea casei de producție Smokehouse Pictures, alături de Richard Brown și Steve Golin din partea Anonymous Content.

Luke Davies și David Michôd sunt co-scenariști și producători executivi ai mini-seriei. Mini-seria în șase părți produsă de Paramount Television și Anonymous Content este regizată de Clooney, Heslov și Ellen Kuras, care servește drept producător. Fiecare dintre aceștia a regizat câte două episoade.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…