Home Seriale TV Serialul La Casa de Papel, audiențe-record pe Netflix

Serialul La Casa de Papel, audiențe-record pe Netflix

1
0
La casa de papel

Serialul spaniol La Casa de Papel a stabilit un nou record pentru platforma Netflix, cea care îl găzduiește.

În doar o săptămână, partea a treia a serialului a fost urmărită de peste 34,4 milioane de conturi de Netflix. Și astfel devine cea mai mare audiență obținută într-un timp atât de scurt de o producție non-english (care este într-o altă limbă decât engleza).

Cu așa cifre, greu de crezut că nu va urma și partea a patra. Netflix nu a făcut încă niciun anunț în acest sens.

În plus, mai bine de 70% din cei peste 34,4 milioane au văzut serialul integral. Cifrele au fost făcute publice chiar de reprezentanții Netflix, pe Pagina de Twitter a serialului La Casa de Papel.

„Vom avea nevoie de mai multe măști pentru voi. 34.355.956 de locuințe au urmărit #LCDP3 în prima săptămână, și nu vă putem mulțumi îndeajuns că sunteți parte din gașcă”, au scris reprezentanții producției pe Twitter. Totodată, au postat pe Youtube un clip video, în care actorii mulțumeau fanilor.

Partea a treia a seriei La Casa de Papel, create de Alex Pina, este o producție-fenomen lansată pe 19 iulie. Serialul a fost un succes nu doar în țările vorbitoare de limba spaniolă, ci și în Franța, Italia sau India.

În prima săptămână, serialul spaniol a fost cel mai urmărit titlu Netflix în Spania, Italia, Franța, Portugalia, Brazilia, Chile și Argentina, potrivit datelor oferite de Netflix publicației Deadline.

Actorul Alvaro Morte este El Professor, creierul din spatele unei bande de hoți, pe care îi recrutează pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Oamenii lui primesc drept pseudonime nume de capitale ale lumii: Berlin, Rio, Lisbon, Tokyo.

Actorii serialului La Casa de Papel, mesaje pentru fani:Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Un comentariu

  1. Când începe La Casa de Papel 4, pe Netflix?

    December 9, 2019 at 11:05 am

    […] producția spaniolă este cel mai urmărit serial străin, într-o altă limbă decât engleză, de pe platforma video. Numai în prima săptămână de la […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Alex Honnold, din „Free Solo”, ajunge pe munții din Groenlanda. Documentarul va fi difuzat pe National Geographic

Alex Honnold (photo credit: National Geographic/Pablo Durana) Alex Honnold, cunoscut după …