Home Seriale TV Seriale animate noi la Cartoon Network: Mao Mao, Heroes of Pure Heart și Tig N ‘Seek

Seriale animate noi la Cartoon Network: Mao Mao, Heroes of Pure Heart și Tig N ‘Seek

0
1

 

Povești animate noi, pe Cartoon Network.  Televiziunea va lansa două noi comedii originale de aventură, “Mao Mao, Heroes of Pure Heart”, de la Parker Simmons, o poveste despre o pisică samurai care luptă împotriva răului și prietenii săi credincioși, și “Tig N ‘Seek”, un serial creat de Myke Chilian.

Pe lângă titlurile noi, Cartoon Network va aduce în următoarea perioadă un nou sezon al seriei animate „Insula taberei de vară”, creată de Julia Pott, în timp ce comedia „Măr şi Ceapă” va lansa un nou sezon complet.

Toate serialele fac parte din proiectul global Artists Program, cunoscut pentru creşterea unei noi generații de creatori de animaţii și pentru dezvoltarea de noi producţii.

Despre noutățile Cartoon Network, în continuare:

  • „Mao Mao, Heroes of Pure Heart” va spune povestea şerifului Mao Mao, un personaj exploziv şi un erou celebru, a lui Badgerclops și a lui Adorabat, adorabilii săi prieteni, care lucrează împreună pentru a aduce dreptatea și pacea oamenilor din vale. Serialul va fi lansat official pe 1 iulie, la Cartoon Network. Animaţia este o producţie a Studiourilor Cartoon Network și Studios Titmouse.

 

  • “Tig N’Seek” este povestea unui băieţel de 8 ani, Tiggy, și a pisicii sale, Gweeseek, în căutarea de lucruri pierdute din oraşul Wee Gee. Cu atitudinea veselă a lui Tiggy și abilităţile extraordinare de a găsi obiecte ale lui Gweeseek, cei doi navighează cu umor printre problemele de zi cu zi ale departamentului Lost and Found. “Tig N’Seek” va fi lansat anul viitor.

 

  • “Insula taberei de vară” se întoarce duminică, 23 iunie, cu noi episode. Călătoria magică a celor doi prieteni Oscar şi Hedgehog continua, iar cei doi învaţă să exploreze necunoscutul intrând în tot felul de aventuri mistice. În al doilea sezon, programat pentru toamna acestui an, misterele magice se dezvăluie pentru Oscar și Hedgehog. În călătoria lor, ei descoperă lumi şi personaje noi pe insulă, cum ar fi: elfi, giganți, monștri, yeti și, desigur, vrăjitoare adolescente.

 

  • „Măr şi Ceapă” este programat să revină pe micile ecrane în această toamnă, cu starul YouTube, Timothy DeLaGhetto, și multe alte surprize. Serialul va spune în continuare poveşti despre cei mai buni prieteni Măr și Ceapă în timp ce experimenteză viaţa în marele oraş, alături de prietenii lor.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…