Home Stiri Când mama nu-i acasă, sezonul doi, de săptămâna viitoare, pe Antenaplay

Când mama nu-i acasă, sezonul doi, de săptămâna viitoare, pe Antenaplay

0
0

Cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă”, realizat de Ruxandra Ion, are premiera săptămâna viitoare, exclusiv pe antenaplay.ro, platforma online contracost a Antena Group. Mai exact, serialul este disponibil de miercuri, 19 iulie pe platforma online.

Cel de-al doilea sezon cuprinde șase episoade, cu o durată de aproximativ 15 minute fiecare, sau altfel spus șase zile din viața lui Victor (Vlad Gherman). Prietenii încearcă să-l ajute să treacă peste despărțirea de Miruna (Cristina Ciobănașu), dar în ciuda încercărilor, gândurile lui sunt tot la ea.

Filmat integral cu telefonul mobil, cel de-al doilea sezon “Când mama nu-i acasă” aduce publicului personaje noi: Doinița Oancea și Augustin Viziru s-au alăturat distribuției iSerialului.

“Chiar duceam dorul echipei pentru că echipa nu se poate schimba și oriunde am lucrat, nici nu s-a comparat cu ce avem noi aici. Eu sunt foarte mulțumit pentru că cel mai important la locul de muncă este să fii relaxat și să te simți bine, iar eu aici mă simt perfect!“, spune Augustin Viziru.

“Am fost extrem de încântată atunci când mi s-a propus acest proiect. La filmări, a fost distractiv, mai ales că mare parte din cei cu care lucrez, am mai lucrat de-a lungul anilor. Eu refuz în general proiectele în care nu cred, dar pe mâna doamnei Ruxandrei Ion merg oricând! :)”, a declarat Doinița Oancea.

În toamnă, îi așteaptă pe fani seria lungă. Aceeași poveste, personajele care au apărut în iSerial vor rămâne, dar apar și personaje noi, conflicte noi, totul nou, totul la superlativ și totul cu mult mai multe minute”, spune Vlad Gherman.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…