Home Seriale TV VIDEO. Serialul Camping, cu Jennifer Garner, de astăzi pe HBO și HBO GO

VIDEO. Serialul Camping, cu Jennifer Garner, de astăzi pe HBO și HBO GO

0
0

Platforma HBO GO are începând de astăzi un nou serial: Camping, din 15 octombrie pe HBO și HBO GO. Acesta va fi difuzat în fiecare luni de la ora 21:00.

Producția HBO este un serial de comedie și o are în rol principal pe Jennifer Garner care pornește într-o excursie alături de un grup de prieteni pentru a sărbători o aniversare. Serialul este produs de Lena Dunham și Jenni Konner care au mai colaborat cu HBO pentru serialul Girls/Fetele.

Camping prezintă o excursie înapoi în natură, plănuită de extrem de organizata și agresiv de autoritara Kathryn (Jennifer Garner), în onoarea celei de-a 45-a aniversări a soțului ei, Walt (David Tennant). Ce ar trebui să fie o celebrare relaxantă în sălbăticie devine un test al prieteniilor și căsătoriilor când Kathryn, sora ei, Carleen, prietena ei, Nina-Joy și Jandice ajung, împreună cu alții, în camping.

Serialul HBO Camping se bazează pe un serial britanic care a debutat în 2016 pe Sky Atlantic și a fost creat, scris și regizat de Julia Davis (Nighty Night), care a jucat în serial și este producător executiv la adaptarea HBO.

Din distribuție mai fac parte, pe lângă Jennifer Garner și David Tennant, Juliette Lewis (nominalizată la Oscar pentru Cape Fear), Ione Sky (Fever Pitch), Arturo Del Puerto (Independence Day: Resurgence), Janicza Bravo, Bret Gelman (Stranger Things), Bridget Everett (Trainwreck), Yimmy Yim (Ghosted), Duncan Joiner (Lethal Weapon) și Cheyenne Haynes (Grey’s Anatomy).Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…