Home Seriale TV Camera de Gardă vine cu sezonul șapte la Diva

Camera de Gardă vine cu sezonul șapte la Diva

0
0
CHICAGO MED — “Be The Change You Want To See” Episode 703 — Pictured: (l-r) Oliver Platt as Daniel Charles, Asjha Cooper as Vanessa Taylor, Dominic Rains as Crockett Marcel — (Photo by: Lori Allen/NBC)

Lumea se schimbă și echipa de medici se schimbă odată cu ea. Sezonul 7 al serialului „Camera de gardă”(Chicago Med, 2021) ia startul la Diva începând de marți, 5 aprilie, de la 21:00.

În noile episoade cariera lui Will Halstead (Nick Gehlfuss) este în pericol după o încălcare a regulilor. Sharon Goodwin (Epatha Merkerson), respectata șefă a celui mai mare spital din oraș, este supusă unui control fiscal și continuă să se asigure că toți pacienții primesc îngrijire de calitate și compasiune.

Dr. Ethan Choi (Brian Tee), fost chirurg în cadrul armatei, șef al departamentului de urgență, începe sezonul aflat în convalescență după ce a fost împușcat de un fost pacient.

Maggie Lockwood (Marlyne Barrett), priceputa și încrezătoarea asistentă medicală, ochii, urechile și creierul de la urgențe, se confruntă cu probleme grave în familie.

Dr. Crockett Marcel (Dominic Rains), chirurgul din New Orleans începe să lase garda jos, câștigând respectul colegilor săi.   

În acest sezon se alătură echipei Kristen Hager (Wanted, Being Human, Gotham) în rolul Dr. Stevie Hammer, un medic de urgență strălucit, cu un trecut surprinzător și Guy Lockard (Bull, The Village) în rolul Dr. Dylan Scott, un fost polițist care face o dublă specializare în medicină de urgență și pediatrie.

Yaya DaCosta, care a jucat rolul lui April Sexton și Torrey DeVitto, care a jucat rolul lui Natalie Manning au părăsit serialul după al șaselea sezon.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Ce titluri intră luna aceasta pe Disney Plus. Platforma anunță și premierele pentru 2024

Serviciul de streaming Disney+, „casa” filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marve…