Home Seriale TV AXN aduce serialul de succes The Good Doctor

AXN aduce serialul de succes The Good Doctor

0
0
THE GOOD DOCTOR

Drama medicală „Doctorul cel bun” (The Good Doctor), cu Freddie Highmore în rol principal, vine în octombrie pe AXN.

Serialul este programt din 3 octombrie, în fiecare joi de la ora 22.00.

AXN aduce în premieră în această toamnă drama medicală „Doctorul cel bun” (The Good Doctor), desemnată Best Drama TV Series – International TV Audience Awards în cadrul prestigiosului Festival de Televiziune de la Monte Carlo 2019.

Cu Freddie Highmore (Bates Motel, August Rush, The Golden Compass, The Spiderwick Chronicles, Charlie&The Chocolate Factory) în rolul principal, serialul “The Good Doctor” aduce pe micile ecrane povestea emoționantă a unui tânăr care are autism și care începe un stagiu la secția de chirurgie a unui spital din California.  

Despre serial:

Doctorul Shaun Murphy este Doctorul cel bun, un tânăr cu o minte extraordinară care vede lumea altfel.

Shaun are autism și a visat de mic să devină medic. Astfel, abandonează viața liniștită dintr-un orășel pentru a se alătura echipei de chirurgi de la prestigiosul spital St. Bonaventure.

Singur pe lume și având dificultăți în a lega relații personale cu cei din jur, tânărul îl are de partea lui doar pe doctorul Aaron Glassman (Richard Schiff), cel care îl aduce să lucreze la St. Bonaventure și care se va opune de fiecare dată scepticismului și prejudecăților celorlalți membri ai consiliului de administrație al spitalului.

În timp ce se obișnuiește cu noul mediu, dar și cu noile persoane din viața lui, Shaun va trebui să muncească mai mult ca niciodată pentru a le dovedi colegilor săi că talentul său medical este într-adevăr extraordinar și, mai ales, că în pofida dificulțăților pe care le are în a relaționa cu alți oameni, poate deveni un doctor bun.

Pentru rolul lui Shaun Murphy, Freddie Highmore a fost nominalizat în 2018 la premiile Golden Globe, categoria “Cel mai bun actor într-o dramă TV”.

Serialul este produs de Sony Pictures Television și ABC Studios, cu David Shore (House) scriitor și producător executiv.

Daniel Dae Kim (actorul din Lost și Hawaii Five-0), David Kim și Sebastian Lee sunt și ei producători executivi.

Din distribuție mai fac parte Antonia Thomas (Dr. Claire Browne), Nicholas Gonzalez (Dr. Neil Melendez), Chuku Modu (Dr. Jared Kalu), Beau Garrett (Jessica Preston), Hill Harper (Dr. Marcus Andrews) și Tamlyn Tomita (Allegra Aoki).Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…