Home Seriale TV Aproape în paradis, sezon nou, la Diva

Aproape în paradis, sezon nou, la Diva

0
0

Sezonul 2 (2021) al primului serial american filmat integral în Filipine, „Aproape în paradis” (2020-2023), are premiera pe 5 septembrie, la 21:00, la Diva, cu două episoade.

Aventurile lui Alex Walker (Christian Kane) vor continua în fiecare marți, la aceeași oră, în porții duble.

În scenariu, agentul DEA Alex Walker (Christian Kane) este forțat să iasă la pensie, din cauza problemelor de inimă: s-a săturat să vadă cum traficanții pe care îi prinde scapă ușor și îi pune capac faptul că partenerul lui îl trădează, în timpul unei operațiuni.

Așa că se mută pe Insula Cebu, în Filipine – locul unde cu ani în urmă a vizitat o plajă liniștită, lipsită de agitație și turiști. Alex cumpără un magazin de suveniruri pe plajă și speră ca noua sa ocupație să-l ajute să scape de stres și de hipertensiune.

Dar, la fața locului, descoperă ditamai resortul hotelier și află că Cebu este acum plin de elemente criminale, care au propriile planuri. Așa că Walker e rapid atras înapoi în acțiune: devine consultant al poliției și lucrează alături de detectivii Kai Mendoza (Samantha Richelle) și Ernesto Almares (Arthur Acuña).

În cele 10 episoade noi ale serialului „Aproape în paradis”, cei trei caută o cruce din cauza căreia a fost omorât un preot, intră sub acoperire într-un turneu underground de badminton, într-o sectă periculoasă și la închisoare, iar Alex e confruntat de fosta lui soție și de… o fantomă. Și își dă seama că – dacă vrea să se simtă ca acasă pe Insula Cebu – trebuie să lase locurile și oamenii și aici să i se strecoare în suflet.

În ultimele episoade, Alex și Kai se pregătesc să părăsească insula (el pentru ferma lui din Texas, ea pentru un nou post, în Manila), iar sezonul se termină cu un cliffhanger de zile mari, apropo de relația dintre ei.

Tags


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Povestea Yellowstone continuă. Noile episoade vor fi pe SkyShowtime. Când e programat

Serialul de succes Yellowstone revine pe SkyShowtime. Platforma de streaming a anunțat epi…