Home Stiri Anulat după numai un sezon: serialul Girlboss, de pe Netflix

Anulat după numai un sezon: serialul Girlboss, de pe Netflix

1
0

Serialul de comedie Girlboss se oprește la sezonul unu. Producția lansată în prima parte a acestui an a fost anulată după numai un sezon, anunță Variety. Serialul nu a fost așa bine primit de critici în debut.

Girlboss spune povestea Sophiei Amoruso, o tânără care la doar 23 de ani începe să-și clădească propria afacere, vânzând haine vintage pe eBay și mai apoi pe propriul magazin online. Până la vârsta de 28 de ani, ea a reușit să construiască un adevărat imperiu fashion, pe nume Nasty Gal.

Citește și: Cele mai tari melodii din serialul Girlboss

Sophia Amoruso, milionara care a dat viață personajului din serial, a postat de asemenea anunțul pe pagina sa de Instagram. „Serialul Netflix despre viața mea a fost anulat. Am fost un serial bun și sunt mândră să fi lucrat cu o echipă extrem de talentată, dar să-mi trăiesc viața ca o caricatură a fost destul de dificil chiar și pentru două luni. Da, pot fi dificilă. Nu, nu sunt o scârbă. Și nimeni pe nume Shane nu m-a înșelat. Ar fi frumos ca într-o zi să spun întreaga poveste a ultimilor ani. Oamenii citesc doar titluri, nu și corecțiile”

Serialul a avut drept producător pe Kay Cannon, care a scris și Pitch Perfect. Lui i s-a adăugat și Charlize Theron, din poziția de producător executiv.

Girlboss este cel mai recent serial anulat de Netflix, după un val de anulări. Platforma video a mai anulat drama hip-hop „The Get Down”, după numai un sezon, iar seria Sense8 se va opri la două sezoane, în ciuda criticilor venite din partea fanilor.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Un comentariu

  1. […] Serialul Girlboss este unul dintre cele mai recente producții anulate de gigantul Netflix. Din valul de anulări mai fac parte alte două producții titrate, și anume drama de hip-hop „The Get Down” (anulat după un singur sezon) și cunoscutul serial de science-fiction „Sense8”, anulat după două sezoane, conform celor de la Pagina de Seriale. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…