Home Stiri AMC începe filmările la The Terror, un serial cu Jared Harris în rol principal

AMC începe filmările la The Terror, un serial cu Jared Harris în rol principal

0
0

Jared Harris

AMC lucrează la un nou serial, cu Jared Harris în rol principal, pe care îl va lansa în 2017. Este vorba despre The Terror, o adaptare a romanului bestseller al lui Dan Simmons. Producția va începe în această iarnă la Budapesta cu primele 10 episoade cu durata de o oră și îl are în distribuție, în rol principal, pe Jared Harris (foto).

Serialul va avea premiera exclusivă pe AMC în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină în anul 2017, simultan cu SUA.

Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 360 sunt cei care se ocupă cu producția dramei, în asociere cu Studiourile AMC, anunță postul de televiziune.

SINOPSIS. Acțiunea din “The Terror” este amplasată în anul 1847 când un echipaj de expediție ce aparținea de Marina Regală și care se afla în căutarea Pasajului de Nord-Vest, este atacat de un prădător misterios care pândește navele și echipajele lor într-un joc al supraviețuirii disperat și plin de suspans.

PRODUCĂTORI. David Kaiganich (True Story, A Bigger Splash) și Soo Hugh (The Whispers, The Killing) sunt producătorii executivi, scenariști și co-showrunneri ai serialului. Alte nume mari din industrie cu funcția de producători executivi ai “The Terror” sunt: Ridley Scott (“The Goodwife”, “The Man in the High Castle”), David W. Zucker (“The Goodwife”, “The Man in the High Castle”), Alexandra Milchan (“The Wolf of Wall Street”) și Guymon Casady (“Game of Thrones”, “Steve Jobs”).

Jared Harris (Mad Men, Fringe) a fost distribuit ca personaj principal al serialului. Harris va juca rolul lui Francis Crozier, căpitanul de pe HMS Terror și adjunctul expediției. El este marinar și căpitan briliant, dar un irlandez care a atins apogeul în Marina Regală Britanică și a devenit dezamăgit de fastul și politica sa.

Alți actori distribuiți în serial sunt: Ciaran Hinds (Game of Thrones, Rome) în rolul lui Sir John Franklin; Paul Ready (Cuffs, Utopia) în rolul lui Henry Goodsir; Adam Nagaitis (Houdini and Doyle, Suffragette) în rolul lui Cornelius Hickey. Toți joacă roluri ale membrilor echipajului de la bordul navelor. TobiasMenzies (Outlander, Game of Thrones) întregește distribuția cu rolul lui James Fitzjames, memebru al Marinei Regale.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…