Home Stiri Jessica Jones, cel mai puternic personaj din seria Marvel – Netflix, revine. Ce am aflat din primele episoade

Jessica Jones, cel mai puternic personaj din seria Marvel – Netflix, revine. Ce am aflat din primele episoade

0
0
Marvel’s Jessica Jones

Cel mai bun serial marca Marvel de pe Netflix, Jessica Jones, revine cu sezonul al doilea chiar de ziua internațională a femeii.

PaginadeSeriale a urmărit deja primele episoade ale noii serii. Iată câteva gânduri despre producție. (Fără spoilere).

O găsim pe Jessica Jones într-un moment de răscruce. După ce în primul sezon a fost nevoită să-l ucidă pe psihoticul Kilgrave, care avea ca superputere manipularea minților celor din jur,  acum ea a devenit „vedeta” orașului, iar asta nu-i place deloc.

Micul ei birou de PI (Private Investigator – Detectiv Particular) a fost luat cu asalt de oameni cu tot felul de probleme. Unul chiar pretinzând că are la rândul său  superputeri.

Problemele de comportament ale eroinei noastre escaladează de la un episod la altul și totul pare să fie legat de trecutul ei, pe care tot încearcă să și-l amintească. De fapt, primele episoade sunt o încercare continuă de a descoperi trecutul ei misterios. Cine i-a dat aceste superputeri?.

Tot în primele episoade vom cunoaște și o nouă apariție, un alt personaj cu superputeri jucat de Janet McTeer, care este o versiune mai puternică și mai furioasă decât Jessica Jones.

Rachael Taylor revine în rolul lui Patricia Walker (Trish) și chiar va fi mult mai prezentă în acest sezon decât în primul.

Ce nu am văzut în primele cinci episoade: pe Kilgrave, personajul negativ din primul sezon, care apare în campania promoțională pentru seria a doua și a fost și confirmat.



Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…