Home Seriale TV Andra, Gojira, Nicole Cherry, Șerban Copoț şi Serghei Mizil joacă în Căsătoria

Andra, Gojira, Nicole Cherry, Șerban Copoț şi Serghei Mizil joacă în Căsătoria

0
0

Loredana, Andra, Gojira, Nicole Cherry, Șerban Copoț și Serghei Mizil au un singur lucru în comun și anume aparițiile surprinzătoare în filmul „Căsătoria” regizat de Mihai Bendeac care va ajunge în premieră pe marile ecrane din țară începând cu 6 decembrie. 

George Andreescu este mai cunoscut drept Gojira, producător, DJ profesionist sau podcaster, dar mai puțin ca actor. În filmul „Căsătoria” este omul potrivit, la momentul potrivit, adică polițist. Cu multă prezență de spirit și inspirație, Gojira are dificila misiune de a intensifica intriga și de a o puncta… sonor.

O fire jovială, Gojira povestește cu mult haz despre apariția sa în film: „Când Mihai Bendeac m-a solicitat pentru filmul său „Căsătoria”, mi-am dat seama că va fi unul dintre cele mai importante roluri de-ale mele într-un film românesc. Din acest motiv, m-am pregătit intens timp de 6 luni, înțelegând foarte bine scenariul, dar și rolul meu. M-am prezentat la filmări. Acestea au durat 15 minute și nu am avut nicio replică. Serios acum, m-am bucurat foarte tare să lucrez la acest film cu profesioniști adevărați și, bineînțeles, cu Mihai Bendeac.”

Andra este Diva care, prin vocea ei, sensibilizează și impresionează pe ritmuri de tango, într-o adaptare modernă a piesei „Spune-mi unde, spune-mi cine”, cântate original de Dan Spătaru în anii 1968.

Tot din arhiva muzicală română, Loredana recreează pe marile ecrane primul ei moment de glorie: debutul muzical din 1986, când avea doar 16 ani. Loredana interpreta atunci melodia „Mă întreb ce să fac?” (versuri: Marius Țeicu/Eugen Rotaru) în cadrul Festivalului de muzică ușoară de la Mamaia. Artista a devenit rapid cea mai tânără participantă și câștigătoare a marelui premiu din istoria festivalului. Cei care vor vedea filmul, vor savura scena romanțată.

Șerban Copoț, fost membru al super-trupei pop Animal-X, deși a mai cochetat cu actoria în trecut, în filmul „Căsătoria” este pentru prima dată când ne arată că poate fi și băiatul rău. Despre colaborarea pentru această lansare, Șerban mărturisește: „A fost o plăcere să lucrez cu Mihai Bendeac și, sincer, eram foarte curios să descopăr cum se descurcă și din postura de regizor. După ce am văzut câteva scene montate din film, pot declara cu tărie că sunt mândru să fac parte din distribuția unui film care va rămâne în istoria cinematografiei.”

O prezență stilată și inocentă, artista Nicole Cherry schimbă neintenționat destinul protagoniștilor cu o intervenție salvatoare din postura de comerciantă cochetă. Iar la polul opus, Serghei Mizil are o partitură foarte „dinamică” și iese în evidență ca taximetristul zgomotos, pregătit să te ducă oriunde contra prețului „corect”.

„Căsătoria” spune povestea unui parior degenerat aflat într-o situație disperată (Liviu Pintileasa) și a celor doi prieteni idioți ai săi (Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin) care caută câștiguri ușoare care să le întrețină viciile. 

Din distribuția filmului mai fac parte actorii: Gloria Găitan, Mihaela Teleoacă, Alin Florea, Lucian Ionescu, Anca Dinicu, Ilona Brezoianu, dar și alții.

„Căsătoria”, o producție Vertical Content, este distribuită de Vertical Entertainment pe marile ecrane din țară din 6 decembrie 2024.



Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Vecinii de la Scara B se confruntă cu noi situații… importante, în această seară

Săptămâna aceasta va fi una plină de încercări pentru locatarii din Scara B! De la 21:30, …