Home Seriale TV S-a lansat trailerul filmului Căsătoria, primul lungmetraj scris și regizat de Mihai Bendeac

S-a lansat trailerul filmului Căsătoria, primul lungmetraj scris și regizat de Mihai Bendeac

0
0

„Căsătoria”, o comedie ce spune povestea a trei prieteni: Pagubă, Arsenie și Conașu, care pornesc într-o extraordinară aventură în căutarea victimelor perfecte care să le întrețină cu mulți bani dependența de jocuri de noroc. Când totul pare a merge conform planului, lucrurile o iau razna.

Din cauza datoriilor colosale și sevrajului continuu, încolțit fiind de cămătari, cei trei elaborează un plan uluitor de complex. Acesta constă în căsătoria din pur interes cu fiica disfuncțională a unui miliardar parvenit. Povestea dezvăluie personaje excentrice, dialoguri efervescente, într-un scenariu plin de acțiune și situații comice.

Vor reuși cei trei să scape de trecutul lor și să își croiască o viață paradisiacă și plină de lux? Sau, dimpotrivă, dezastrul absolut se va dezlănțui?

Primul lungmetraj scris și regizat de Mihai Bendeac, comedia „Căsătoria”, o producție Vertical Content, ajunge pe marile ecrane din țară din 6 decembrie 2024, film distribuit de Vertical Entertainment.

Trailer film:    https://www.youtube.com/watch?v=2sAJdpJRrSc



Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comedia Mentorii ajunge în cinematografele din tară anul viitor. Dorian Popa, Loredana Groza și Cătălin Bordea, în distribuție

Comedia MENTORII, cea mai așteptată comedie a anului 2025, ajunge în cinematografele din R…