Home Seriale TV Un nou personaj va tulbura liniștea celor din Las Fierbinți!

Un nou personaj va tulbura liniștea celor din Las Fierbinți!

0
0

O nouă apariție va da peste cap viața sătenilor din Las Fierbinți, în această săptămână, miercuri și joi, de la 20:30! Nicoleta – noul personaj, este o tânără superbă care îl va seduce pe Robi, spre contrarierea primarului Vasile și a Aspirinei, care vor simți că femeia ascunde ceva. Are niște ochi așa mari, deci când se uită la tine, ți se înmoaie inima, ce să mai!”, îi va povesti Robi, fascinat, lui Vasile. „Bă, da’ ție ți se pare normal cum se poartă fata asta cu tine?”, îl va întreba Aspirina, suspicioasă față de interesul pe care Nicoleta îl arată față de polițist.

Otniela Sandu este cea care va interpreta rolul controvesat din episoadele Las Fierbinți și mărturisește că a visat dintotdeauna să fie actriță: “De mică am avut în sânge această pasiune pentru actorie. E o bucurie cu care parcă m-am născut și, pentru  mine, fiecare rol aduce emoții și satisfacția profundă de a face ceea ce simt prin toți porii – să mă arunc în gol și să joc. Îmi place să compar actoria cu iubirea, pentru că, cel puțin pentru mine, trăirile sunt aceleași. Cu atât mai mult atunci când am ocazia să lucrez alături de actori celebri”.

Apariția ei în serialul de comedie nu este o pură întâmplare, ea a recunoscut că: Am atras acest proiect cu credința și dorința mea; îmi amintesc că mă rugam la Dumnezeu în urmă cu câțiva ani, uitându-mă la „Las Fierbinți” cu mama, și i-am spus că, într-o zi, voi juca alături de acei actori. Așa că am spus în gând: „Doamne, te rog să faci tu magia asta!” Și uite că am ajuns să lucrez cu câțiva dintre ei. Emoțiile au fost imense, dar am intrat în rol într-un mod foarte natural, chiar dacă simțeam presiunea unor nume atât de mari”.

Întâmplările din Fierbinți, însă, nu se vor opri! Episoadele acestei săptămâni garantează voia bună: Firicel și Giani îl vor convinge pe Brânzoi că și-au “reglat ceasul biologic” printr-o procedură specială,iar Aspirina va fi vizitată de verișoara ei, Dorela, pe care o va introduce în organizația secretă F.F.F. – Forța Femeilor din Fierbinți.

Pentru a afla ce secret ascunde Nicoleta, cum se reglează ceasul biologic, dar și ce se întâmplă în F.F.F., nu ratați noile episoade Las Fierbinți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Acestea sunt disponibile în avans pe VOYO!

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!



Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul original Iubire cu parfum de lavandă va avea premiera luna viitoare la Antena 1

            Semnat de Ruxandra Ion …