Home Seriale TV Actriţa Ana Turcu,  în rol de secretară în serialul original Iubire cu parfum de lavandă de la Antena 1

Actriţa Ana Turcu,  în rol de secretară în serialul original Iubire cu parfum de lavandă de la Antena 1

0
0

Actriţa Ana Turcu se alătură distribuţiei serialului original Iubire cu parfum de lavandă, ce va putea fi urmărit în această toamnă, la Antena 1. Ana Turcu revine pe micile ecrane în noul proiect semnat Ruxandra Ion și produs de Dream Film Production în rol de secretară la primăria Podişor, satul unde se desfăşoară acţiunea.

Absolventă a Secţiei de Actorie din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”,  Ana Maria Turcu, pe care telespectatorii au văzut-o jucând în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, dar şi pe scena Teatrului de Comedie, revine pe micile ecrane în rolul Lăcrămioarei Ionescu, secretara primarului din Podişor și o femeie aflată într-o permanentă căutare de soț.  

M-a bucurat foarte tare vestea că voi face parte din acest proiect și sunt recunoscătoare că doamna Ruxandra a avut încredere în mine. Voi da viață personajului Lăcrămioara – Lăcri – o pată de culoare, om de bază și, mai ales, o prietenă bună. Lăcri este un spirit cât se poate de liber, cu încredere în forțele proprii. Își dorește să iubească și să fie iubită, iar uneori o ia valul cam tare. Sunt fericită că am ocazia să joc acest personaj. Un personaj nou presupune mai multă joacă, curiozitate, exercițiu. Mă împlinește lucrul alături de oameni noi și sper să facem treabă bună împreună. Ne vedem curând!”, a declarat actrița.

Filmările pentru Iubire cu parfum de lavandă sunt în plină desfăşurare într-un sat idilic de lângă Bucureşti, iar din distribuția serialului fac parte nume consacrate din teatru, film și televiziune, ce vor continua să fie dezvăluite în perioada următoare.



Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

HBO anunță un nou sezon pentru serialul „Lumea financiară” („Industry”)

HBO anunță că  serialul „Lumea financiară” („Industry“) va intra în producție …