Home Stiri VIDEO: Escobar din serialul Narcos, “ucis” în acelaşi loc în care a murit adevăratul Escobar

VIDEO: Escobar din serialul Narcos, “ucis” în acelaşi loc în care a murit adevăratul Escobar

0
0

Narcos Pablo EscobarScena finală a sezonului doi din Narcos, a morţii personajului principal, Pablo Escobar, a fost filmată pe acelaşi acoperiş pe care adevăratul traficant de droguri a fost împuşcat pe 2 decembrie 1993.

Informaţia a fost dezvăluită de actorul Wagner Moura, care a jucat rolul celebrului traficant columbian, şi de producătorul executiv al seriei Narcos, Eric Newman, într-un clip care redă imagini din timpul filmărilor scenei cu pricina, potrivit Variety.com.

„Am terminat de filmat în casa în care a trăit cu adevărat Pablo Escobar, chiar pe acoperişul unde a fost ucis”, declară Wagner Moura în materialul video.

Eric Newman:

„Am filmat scena finală în Medelin (n.r. oraş din Columbia uned a trăit Pablo Escobar); Am abordat-o cât mai realistic posibil. Wagner şi-a făcut singur cascadoriile. Ne-am dorit să fie foarte energic, să fie cât mai curajos, doar pentru a crea o senzaţie de urgență. Nu am vrut să facem o secvenţă de acţiune în stil Hollywoodian, am vrut să îl facem intens şi deranjant.”

Narcos este unul dintre serialele-vedetă de pe platforma video Netflix. Producţia, care a avut premiera sezonul doi pe 2 septembrie, a contribuit, în al treilea trimestru al anului, la creşterea abonaţilor pe platforma Neflix, aşa cum PaginadeSeriale.ro a scris AICI.

Video de la filmările scenei din Narcos în care moare Escobar:



Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

FOTO. TVR va difuza un nou serial coreean: Preţul trădării

TVR înlocuieşte un serial coreean cu un al serial coreean. Postul de Stat continuă seria p…