Home #3Seriale #3Seriale. Dan Negru: Sunt mare fan de seriale americane și sunt dezamăgit ca piața de TV din România nu le-a descoperit

#3Seriale. Dan Negru: Sunt mare fan de seriale americane și sunt dezamăgit ca piața de TV din România nu le-a descoperit

0
0

Dan Negru, realizatorul unor emisiuni precum Te pui cu blondele și NextStar la Antena 1, este invitatul PaginadeSeriale pentru a vorbi despre trei titluri pe care le-a urmărit în acest an.

„Sunt un mare fan de seriale americane și sunt dezamăgit ca piața de TV din România nu le-a descoperit. În lumea civilizată a televiziunii, serialele americane țin grile de programe”, spune Dan Negru.

„La noi, ele nu există sau sunt exilate în extra-prime time. Culmea, suntem mai dependenți de seriale turcești decât de cele americane.”, mai adaugă el.

„Topul meu se referă la ultimul an, nicidecum la cele clasice precum Prison Break sau 24 din cauza cărora n-am dormit nopți întregi”, spune realizatorul unor emisiuni precum Te pui cu blondele și NextStar, de la Antena 1.

1. Westworld – Nu i-am dat șanse la început dar m-a atras ideea de cowboy în SF și, mai ales, pentru ca eram curios de Anthony Hopkins într-un serial.

Westworld

 

2. Designated Survivor pentru că de la 24 încoace îl consider pe Sutherland cel mai bun actor de seriale.

Designated Survivor

3. Black Mirror pentru ca eram curios de Chalrlie Brooker, care mi se pare cel mai cool scenarist care a trecut vreodată pe la Channel 4. Și m-a prins ideea lui de serial.

Citește și:

#3Seriale de la Cristina Bazavan

#3Seriale. Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM despre trei seriale care i-au plăcut: două comedii și un thriller

#3Seriale. Horia Ghibuțiu și trei titluri pe care le recomandă

#3Seriale. Carmen Avram, „în premieră” despre serialele preferate din 2016Jobs Database
Arata mai multe articole din #3Seriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…