Home Seriale TV Conacul din Montecito – scena pentru documentarul despre cuplul Meghan Markle si Printul Harry

Conacul din Montecito – scena pentru documentarul despre cuplul Meghan Markle si Printul Harry

0
0

Recentul documentar de pe Netflix despre cuplul format din Printul Harry si Meghan Markle a fost filmat in conacul pe care acestia l-au inchiriat in Montenico, California. Casa impunatoare cu doua etaje si cu tamplarie lemn stratificat de cea mai buna calitate, a oferit o scena fascinanta despre care fanii inca vorbesc.

Ei au ramas placut impresionati de proprietate de peste 1200 de mp si cu doi acri de gradini si alei serpuitoare. Construita in stilul arhitecturii renasterii mediteraneana si spaniola, casa cu sase dormitoare este grandioasa si extrem de moderna.

Si, pentru ca proprietatea tocmai a fost scoasa la vanzare pentru suma de 50 milioane de dolari, suntem gata sa iti facem un tur complet si sa iti dezvaluim frumusetile sale!

O proprietate moderna in stil renascentist

Conacul din Montecino nu este casa cuplului celor doua personalitati. Acesta a servit drept scena si decor pentru filmarea seriei de interviuri formale pentru documentarul de pe Netflix. Si, daca il vei vedea, vei intelege imediat de ce s-a ales acest loc. Casa construita in stil renascentist mediteranean si spaniol impresioneaza prin curbele care o domina, usile perfecte care incadreaza privelistea exterioara si mobilierul opulent drapat in catifea, piele si insertii aurii.

Conacul din Montecino – o casa impresionanta

In majoritatea camerelor, si chiar si de-a lungul balconului, sunt candelabre si pandantive decorative. Casa este dotata cu o camera de meditatie, un teatru, sauna, sala de sport, camara si bar si detine locuri de parcare pentru cinci masini. Aproape toate camerele au deschidere catre balconul inconjurator care asigura o priveliste minunata asupra muntilor. Bucataria impresioneaza prin dulapurile inchise la culoare, blatul mare de marmura si gresia in alb si negru.

Tavanele camerelor – diferite si impresionante

Tavanele sunt diferite, dar toate sunt extrem de frumoase datorita grinzilor expuse. Pentru ca are forma boltita, tavanul din camera de zi aminteste de o catedrala, in vreme ce in alte camere are un design modern, fiind realizat din cherestea voluminoasa si inchisa la culoare.

Gradina conacului Montecino

Intinsa pe doi acri de teren, gradina a fost amenajata de experti in arhitectura peisagistica luxurianta. Acest lucru este intretinut de sirurile de palmieri, paturile de legume crescute organic si livezile de citrice. O alee cu pietris serpuieste prin gradina, conducand pasii catre locuri secrete si, intr-un final, catre casa de oaspeti.

Piscina cu vedere la munti

In imediata apropiere a casei se afla piscina exterioara care ofera o priveliste superba asupra muntilor. Terasa acoperita si centru spa completeaza de minune acest loc magnific, special creat pentru relaxare si desfatare.

Montecito, California

Montecito se afla in Santa Barbara la cca 90 de minute de Los Angeles. Este un loc care a gazduit multe celebritati precum Oprah, Ellen DeGeneres, Julia Louis-Dreyfus sau Winfrey. Insa, peisajul este cel care face si mai atractiv acest loc. Vizitatorii sunt impersionati de peisajul oferit de coasta si dealurile care abunda in trasee pentru drumetii si ofera ceva atractiv pentru fiecare.



Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…