Home Grile POSTURI Sezonul al doilea din Bitten va debuta astăzi la Film Cafe

Sezonul al doilea din Bitten va debuta astăzi la Film Cafe

0
0

Bitten3_SM_Day11_Ep301 132.jpgSerialul Bitten, inspirat din seria fantasy de 11 cărţi “Femei din lumea de dincolo” scrisă de autoarea canadiană Kelley Armstrong, va debuta cu al doilea sezon, în această seară la postul Film Cafe.

Sezonul 2 va avea premiera pe 30 noiembrie, miercuri seara, la ora 22:00, continuând și în decembrie la aceeași oră.

Din distribuţie fac parte Laura Vandervoort (“Ted”, “Smallville”); Greyston Holt (“Supernatural”); Greg Bryk (“The Incredible Hulk”, “A History of Violence”).

 

REZUMAT. Când a părăsit Stonehavne – „pe bune de data aceasta” – Elena Michaels a crezut că a lăsat în urmă lumea supranaturală.

Aceasta până în noaptea în care a primit un telefon misterios din partea liderului haitei, care i-a cerut să vină înapoi. Așa că acum ea se întoarce, plecând departe de viața ei normală ca fotograf în Toronto.

Revine în lumea vârcolacilor, plină de reguli referitoare la protejarea haitei și înapoi la un bărbat pe care a încercat să-l uite timp de mai mulți ani. Iar dacă lucrurile nu erau destul de complicate, se întâmplă ca Elena să fie singurul vârcolac femeie în viață.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Recomandare de weekend. Tânăra și marea, cu Rey din Star Wars, inspirat din fapte reale, e pe Disney+

Photo courtesy of Disney Un film care va face valuri. Disney+ a lansat zilele acestea o pr…