Home Grile POSTURI SEZON NOU. Outlander va fi la AXN White, din decembrie

SEZON NOU. Outlander va fi la AXN White, din decembrie

0
0

Postul AXN White, dedicat publicului feminin, va difuza de luna viitoare sezonul al doilea din Străina/ Outlander. Producția este programată de AXN White aproape de ajunul Crăciunului, în 22 decembrie de la 23:10. Primele 12 episoade au fiecare câte o oră, iar al 13-lea și ultimul din sezon, 90 de minute.

REZUMAT. Claire Randal (Caitriona Balfe), o asistentă din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, se trezește deodată într-o Scoție a anului 1743, unde îl cunoaște pe fermecătorul Jamie Fraser (Sam Heughan).

În cel de-al doilea sezon, Claire și Jamie ajung în Franța, hotărâți să se infiltreze în armata iacobită și să oprească bătălia de la Culloden. Cu ajutorul vărului său, Jared, un negustor local, Jamie și Claire pătrund în înalta societate din Franța. Intrigile și petrecerile sunt la ordinea zilei, dar câștigurile politice sunt greu de obținut de către aceștia.

Serialul produs de Sony Pictures Television este bazat pe romanele cu nume omonim, ale autoarei americane Diana Gabaldon. Producția a fost reînnoită pentru sezoanele al treilea și al patrulea.

Trailerul celui de-al doilea sezon al OutlanderJobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…