Home Stiri Cel de-al doilea sezon al iSerialului „Când mama nu-i acasă” se lansează, în această vară, exclusiv pe antenaplay.ro

Cel de-al doilea sezon al iSerialului „Când mama nu-i acasă” se lansează, în această vară, exclusiv pe antenaplay.ro

0
0

Noul sezon al iSerialul “Când mama nu-i acasă”, de pe Happy Channel, va fi lansat în avansă, pentru online. Cel de-al doilea sezon al iSerialului, realizat de Ruxandra Ion, se va lansa în curând exclusiv pe antenaplay.ro, platforma contracost a Antenei Gorup. Urmând ca serialul să fie disponibil și pe televiziunea tradițională, din toamnă.

Noul sezon al va duce personaje noi, interpretate de actori tineri, carismatici și foarte iubiți de publicul din România: Doinița Oancea și Augustin Viziru.

Cel de-al doilea sezon cuprinde șase episoade, cu o durată de aproximativ 15 minute fiecare, sau altfel spus șase zile din viața lui Victor (Vlad Gherman). Prietenii încearcă să-l ajute să treacă peste despărțirea de Miruna (Cristina Ciobănașu), dar în ciuda încercărilor, gândurile lui sunt tot la ea.

iSerialul “Când mama nu-i acasă”, lansat în această primăvară la Happy Channel, este produs de Ruxandra Ion, regia îi aparține lui Radu Grigore, iar scenariul este semnat de Simona Macovei.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…