Home Stiri Serialul Yellowstone revine pe SkyShowtime. Când?

Serialul Yellowstone revine pe SkyShowtime. Când?

Comments Off on Serialul Yellowstone revine pe SkyShowtime. Când?
0

SkyShowtime a anunțat că serialul Yellowstone a intrat în producție. Realizat de MTV Entertainment Studios și 101 Studios, megahit-ul se filmează în prezent în Montana. Așa cum a fost menționat anterior, seria este programată să revină pe ecrane în noiembrie.

Yellowstone prezintă povestea familiei Dutton, care controlează cea mai mare fermă de vite din Statele Unite. Printre alianțe schimbătoare, crime nerezolvate, răni deschise și respect câștigat cu greu – ferma este în conflict constant cu cei cu care se învecinează – un oraș în expansiune, o rezervație indiană și primul parc național al Americii. 

Yellowstone este co-creat de scenaristul nominalizat la Oscar® Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water și Sicario) și John Linson. Printre producătorii executivi se numără John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros și Keith Cox. Serialul este distribuit de Paramount Global Content Distribution.

Prețul lunar al abonamentului Standard cu Reclame este de 3,99 euro, iar prețul lunar pentru abonamentul Standard Plus este de 5,99 euro. Abonamentul Standard cu Reclame include publicitate, în timp ce Standard Plus rămâne fără publicitate. Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri
Comments are closed.

Vezi si

Animația de la Cartoon Network „Craig și dumbrava” ajunge pe ecrane cu un nou film „Craig înainte de dumbravă”

Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava”, nominalizată la premiile Emm…