Home Grile POSTURI Seriale noi la HBO și HBO GO în noiembrie. Serialul românesc Hackerville, sezon nou Ray Donovan, o producție cu Hugh Grant și un serial cu Benicio Del Toro

Seriale noi la HBO și HBO GO în noiembrie. Serialul românesc Hackerville, sezon nou Ray Donovan, o producție cu Hugh Grant și un serial cu Benicio Del Toro

2
0

Ce seriale vedem în luna noiembrie pe HBO, HBO 3 și pe HBO GO. Postul aduce un nou serial original produs în România, Hackerville, cu Andi Vasluianu, Anna Schumacher și Voicu Dumitraș.

Tot luna viitoare HBO aduce și filmul Prietena mea genială, o ecranizare a romanului cu același nume semnat de Elana Ferrante, dar și sezonul șase al producției Ray Donovan.

HBO mai aduce și serialul Un scandal britanic, o producție cu Hugh Grant, dar și Evadare din Dannemora, cu Benicio Del Toro.

Pe HBO GO vor intra încă trei sezoane ale comediei The Big Bang Theory (9, 10 și 11) și alte producții noi, pe care PaginadeSeriale.ro le prezintă în continuare.

Citește și: Noutățile Netflix în luna noiembrie 2018

HBO

HACKERVILLE

Din 4 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 20:00 (disponibil și pe HBO GO, primele două episoade pe 4, apoi un episod pe săptămână)

Un atac cibernetic asupra unei bănci din Germania o duce pe Lisa Metz, expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, la Timișoara, orașul în care s-a născut, unde se confruntă cu polițistul român care se ocupă de caz, Adam Sandor.

PATRICK MELROSE

Din 2 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Acest serial prezintă povestea lui Patrick Melrose, care provine dintr-o familie privilegiată, dar a avut o copilărie traumatizantă, urmată de abuz de substanțe și, în cele din urmă, de recuperare.

A VERY ENGLISH SCANDAL/UN SCANDAL BRITANIC

A VERY ENGLISH SCANDAL – MINI-SERIES – EPISODE 101

Din 2 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 21:00 (trei episoade disponibile pe HBO GO din 2 noiembrie)

Finele anilor 60. Jeremy Thorpe, liderul Partidului Liberal, are un secret pe care se chinuie să îl păstreze. Dar cât timp există Norman Scott, fostul său iubit, geniala carieră a lui Thorpe e în pericol.

SALLY4EVER/ SALLY PENTRU TOTDEAUNA

Din 12 noiembrie, în fiecare luni, de la ora 22:00 (disponibil și pe HBO GO)

Sally a dus alături de David o viață anostă timp de 10 ani. Însă în noaptea în care el o cere de soție, Sally are o criză și pornește într-o aventură nebună cu Emma, o actriță, cântăreață și scriitoare seducătoare și fascinantă.

MY BRILLIANT FRIEND/PRIETENA MEA GENIALĂ

Din 19 noiembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

Serialul spune povestea unei femei în vârstă, Elena Greco, care începe să scrie despre prietenia de 60 de ani cu Lila, care a dispărut fără urmă. Totul începe în anii ’50, pe străzile dure din Napoli.

RAY DONOVAN – VI

Din 23 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 21:00 (disponibil pe HBO GO din 29 octombrie)

Activând în lumea celor bogați și celebri, Ray Donovan face munca murdară a celor mai importanți oameni din Los Angeles. Serialul îl are drept protagonist pe Liev Schreiber, care joacă rolul unui tip ce face să dispară problemele celebrităților orașului.

HBO3

NO OFFENCE/ FĂRĂ SUPĂRARE – III

Din 3 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00 (tot sezonul va fi disponibil pe HBO GO din 1 noiembrie)

Serialul se întoarce cu al treilea sezon. Totul începe cu tentativa de asasinare a unui politician local de către un nou grup de extremă dreaptă – un atac ce are consecințe devastatoare pentru echipa Friday Street.

YOUNG SHELDON/ TÂNĂRUL SHELDON – II

Din 4 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 12:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Sheldon Cooper, în vârstă de 9 ani, merge la liceu și încearcă să se adapteze, în timp ce familia și prietenii încearcă să facă față intelectului său cu totul unic.

ALL AMERICAN/ SPENCER

Din 28 noiembrie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul, inspirat de viața starului NFL Spencer Paysinger, spune povestea unui atlet din Compton care pătrunde într-o nouă lume a provocărilor și a oportunităților de îndată ce este recrutat să joace pentru o echipă din Beverly Hills.

ROOM 104/ CAMERA 104 – II

Din 16 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 21:30 (din 10 noiembrie va fi disponibil și pe HBO GO)

Un nou serial-antologie cu episoade de jumătate de oră, creat de Jay și Mark Duplass, care prezintă poveștile personajelor care trec prin aceeași cameră a unui motel american.

Maratoane – în fiecare sâmbătă:

 • 3 noiembrie – Ray Donovan – III, de la ora 19:00
 • 10 noiembrie – Ray Donovan – IV, de la ora 19:00
 • 17 noiembrie – Ray Donovan – V, de la ora 19:00
 • 24 noiembrie – Castle Rock, de la ora 20:00

HBO GO

THE BIG BANG THEORY

Sezoanele 9, 10, 11 vor fi disponibile din 1 noiembrie

Leonard și Sheldon sunt fizicieni de geniu – geniali în laborator, dar incapabili să se poarte normal oriunde altundeva. Intră în scenă frumoasa și isteața lor vecină, Penny, care decide să-i învețe câte ceva

despre viață.

ESCAPE AT DANNEMORA/ EVADARE DIN DANNEMORA

Din 19 noiembrie, un episod în fiecare luni

Benicio Del Toro
Photo: MattSaunders/SHOWTIME

Acest serial se bazează pe ciudata evadare dintr-o închisoare din nordul New York-ului, din 2015, evadare ce a dus la căutarea națională a doi condamnați pentru crimă, ajutați să fugă de amanta lor, o femeie gardian căsătorită.

THE GREENHOUSE/ GREENHOUSE – VULTURI ȘI CORBI

Tot sezonul va fi disponibil din 12 noiembrie

După ce își pierd mama în explozia unei nave spațiale, un frate și o soră ajung la o școală-internat de elită ce dă viitorii lideri ai lumii: The Greenhouse. Aici, cei doi intră în grupuri diferite și, curând, ajung să fie rivali.

GRISSE

Din 5 noiembrie, un episod pe săptămână

GRISSE se axează pe un grup de indivizi surprinzători ce conduc o rebeliune împotriva unui guvernator brutal și, în final, au șansa de a-și determina propriul destin.

TRACEY BREAKS THE NEWS (AKA. TRACEY ULLMAN’S SHOW III.)/ SPECTACOLUL LUI TRACEY ULLMAN – III

Tot sezonul va fi disponibil din 1 noiembrie

Multi-premiata actriță și comediantă Tracey Ullman joacă diferiți politicieni și oameni obișnuiți, toți surprinși în contextul evenimentelor politice recente, de la negocierile pentru Brexit, la Melanie Trump și Jeremy Corbyn. Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

2 Comentarii

 1. anonim

  October 30, 2018 at 7:17 pm

  Super! Tocmai ce ma plangeam ca in ultima vreme n-au mai trimis comunicat cu noutatile lunare. 😀

  Reply

  • Iulia Bunea

   October 30, 2018 at 8:49 pm

   Ne bucuram sa-ti fim de ajutor 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…