Home Grile POSTURI Seriale în februarie pe HBO, HBO GO și Cinemax

Seriale în februarie pe HBO, HBO GO și Cinemax

0
0

Rellik, Aici, acum sau O dimensiune paralelă sunt câteva dintre titlurile noi ce vor fi difuzate de HBO în luna februarie. Seriale noi aduc și Cinemax, HBO 3 și HBO GO.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare principalele titluri: 

HBO

HERE AND NOW/ AICI, ACUM

Din 12 februarie, în fiecare luni de la ora 04:00 și 20:00 (disponibil și pe HBO GO, un episod pe săptămână)

Scris de Alan Ball, creatorul serialelor “Sub pământ S.R.L.” și “True Blood”, noul serial HBO “Aici, acum” are în centru o familie multirasială: un profesor de filosofie (Tim Robbins), soția lui avocată (Holly Hunter), cei trei copii adoptați din Somalia, Vietnam și Columbia și singurul lor copil biologic. Familia lor aparent perfectă și progresivă ascunde, de fapt, niște rupturi profunde. Apoi, unul din copii începe să vadă lucruri pe care ceilalți nu le pot vedea. E vorba de o boală mentală sau e altceva? Serialul este o meditație tragicomică asupra forțelor complexe care afectează oamenii în prezent.

COUNTERPART/ O DIMENSIUNE PARALELĂ

Din 16 februarie, în fiecare vineri, de la ora 20:00 (disponibil pe HBO GO din 22 ianuarie, un episod în fiecare luni)

Un thriller S.F. de spionaj cu o răsturnare de situație metafizică. “Counterpart” este despre lumea misterioasă ascunsă sub suprafața existenței noastre zilnice. Howard Silk (J.K. Simmons) lucrează în mașinăria birocratică a unei agenții ONU de spioni din Berlin. Când Howard află că organizația din care face parte a descoperit secretul trecerii într-o dimensiune paralelă, el este aruncat într-o lume plină de intrigi, pericol și trădări…în care singurul om în care poate avea încredere este omologul lui din această lume paralelă. Serialul explorează teme precum identitatea, soarta și dragostea pierdută și pune întrebarea: “cum ar fi dacă viețile noastre ar putea fi diferite?”

RELLIK

Din 16 februarie, în fiecare vineri, de la ora 21:00 (disponibil pe HBO GO)

Ce face dintr-un om un ucigaș în serie? Ce-l face pe un polițist să devină obsedat de un astfel de om? Ce evenimente sunt atât de hotărâtoare în destinul unor oameni? “Rellik” (killer/ucigaș scris pe dos) reprezintă o construcție structurală ce răstoarnă conceptul de poveste cu ucigaș în serie. Vinovatul e prins înainte ca drama să capete amploare și să meargă înapoi, pe firul șirului de victime. Căutarea vinovatului reprezintă coloana vertebrală a poveștii, dar în centrul ei se află detectivul desfigurat și cu probleme Gabriel Markham (Richard Dormer). Enigmatic, neobosit și carismatic, Gabriel pleacă pe urmele ucigașului ce l-a marcat atât fizic cât și psihic. Partenera lui Gabriel este Elaine (Jodi Balfour), un detectiv isteț și intens, gata de orice pentru a face treabă bună.

HBO3

MODERN FAMILY IX./ O FAMILIE MODERNĂ – IX

Din 2 februarie, în fiecare vineri, de la ora 21:30

Serialul prezintă clanurile Pritchett-Dunphy-Tucker, care formează o mare și minunată familie mixtă. Cele trei familii oferă o perspectivă sinceră și deseori amuzantă asupra dinamicii uneori calde, alteori ciudate a familiei moderne.

LAST WEEK TONIGHT WITH JOHN OLIVER V./ ȘTIRILE SĂPTĂMÂNII CU JOHN OLIVER – V

Din 23 februarie, în fiecare vineri, de la ora 21:00 (disponibil pe HBO GO, un episod în fiecare săptămână)

 

BEYOND/ LUMEA DE DINCOLO (10 episoade)

Din 21 februarie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00 (primul sezon este disponibil pe HBO GO)

Holden, un tânăr care se trezește dintr-o comă după 12 ani, descoperă că are noi abilități care îl plasează în mijlocul unei conspirații periculoase. Acum Holden trebuie să găsească răspunsul la întrebarea: de ce i s-a întâmplat asta tocmai lui?

THE SECRET LIFE OF COUPLES/ VIAȚA SECRETĂ A CUPLURILOR

Din 28 februarie, în fiecare miercuri, de la ora 21:50 (deja disponibil pe HBO GO)

Sexologul Sofia Prado, care are un centru de terapii alternative pentru cupluri, este prinsă în anchetarea unei rețele complexe de corupție condusă de un bancher puternic care are o influență mare asupra guvernului.

DEXTER VII

Din 20 ianuarie, în fiecare marți, miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Dexter Morgan este un criminal pentru lucrează la laboratorul de criminalistică al poliției din Miami. El are propria sa noțiune asupra justiției: în timpul zilei rezolvă crime, iar noaptea le comite.

MARATOANE ÎN FIECARE SÂMBĂTĂ LA HBO3

– 3 februarie – Minciuni (de la 21:00)
– 10 februarie – Șeriful (de la 21:00)
– 17 februarie – Templierii (de la 21:00)
– 24 februarie – Prafuri (de la 21:00)

CINEMAX

STRIKE BACK V./ RIPOSTA – V (10 episoade)

Din 3 februarie, în fiecare vineri, de la ora 21:00 (disponibil pe HBO GO)

Au trecut mai bine de doi ani de când Secțiunea 20 și-a doborât ultimul dușman, dar cum un terorist notoriu a fugit, e momentul ca unul dintre cele mai eficiente programe militare sub acoperire să fie readus la viață.

CINEMAX 2

GUERRILLA/ GHERILA (6 episoade)

Din 8 februarie, în fiecare joi, de la ora 21:30 (disponibil pe HBO GO)

Serialul spune povestea unui cuplu ale cărui relație și valori sunt testate când fac trecerea de la activismul politic la combativitatea radicală în Londra anilor ’70.

HBO GO

BEYOND II./LUMEA DE DINCOLO – II

Câte un episod va fi disponibil în fiecare miercuri

Holden, un tânăr care se trezește dintr-o comă după 12 ani, descoperă că are noi abilități care îl plasează în mijlocul unei conspirații periculoase. Acum Holden trebuie să găsească răspunsul la întrebarea: de ce i s-a întâmplat asta tocmai lui?

2 DOPE QUEENS/ DOUĂ REGINE COOL

Toate cele 4 episoade vor fi disponibile pe HBO GO din 26 februarie.

Jessica Williams și Phoebe Robinson vin la HBO cu un serial cu 4 episoade. Cele două regine vorbesc despre sex, dragoste, rasă, călătorii, probleme cu părul, New York și despre multe altele.

Phoebe Robinson și Jessica Williams sunt amuzante, sunt femei de culoase și sunt cele mai bune prietene. Ele sunt gazdele unui spectacol de comedie din Brooklyn. Cele două, alături de comedianții lor preferați, vorbesc despre sex, dragoste, rasă, probleme cu părul, New York, Billy Joel și despre multe altele. Reginele cool vin la HBO cu un serial cu patru episoade de câte o oră. Acestea sunt “New York,” cu Jon Stewart, “Hair,” cu Sarah Jessica Parker, “Hot Peen,” cu Tituss Burgess, și “Black Nerds” cu Uzo Aduba.

ASH VS EVIL DEAD III./ ASH ÎMPOTRIVA RĂULUI – III

Din 26 februarie, un episod pe săptămână

Ash este vânătorul de monștri care și-a petrecut ultimii 30 de ani evitând responsabilitățile, maturizarea și ororile morților vii. Când o ciumă de zombi amenință să distrugă omenirea, Ash trebuie să-și confrunte demonii – la propriu și la figurat.

Serialul “Ash vs Evil Dead” este mult-așteptata continuare a celebrului film de groază The Evil Dead. Bruce Campbell reia rolul care l-a făcut faimos, Ash, acum îmbătrânit – dar neschimbat când vine vorba de femei, replici acide și fierăstrăul electric pe care îl are în loc de mână. Vânătorul de monștri și-a petrecut ultimii 30 de ani evitând responsabilitățile, maturizarea și ororile morților vii. Când o ciumă de zombi amenință să distrugă omenirea, Ash trebuie să-și confrunte demonii – la propriu și la figurat. Destinul, se pare, nu are de gând să-l scape din ghearele sale prea curând.

Alături de Bruce Campbell, care joacă rolul lui Ash Williams, în serial mai apar Lucy Lawless, în rolul Ruby, o figură misterioasă care crede că Ash e sursa răului, Ray Santiago, în rolul Pablo Simon Bolivar, un imigrant idealist care devine partenerul loial al lui Ash și Dana DeLorenzo, în rolul Kelly Maxwell, un copil sălbatic și cu toane care vrea să scape de trecut.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…