Home Grile POSTURI Ce seriale intră pe HBO GO în decembrie: Fargo, Misfits sau La numărul 9

Ce seriale intră pe HBO GO în decembrie: Fargo, Misfits sau La numărul 9

0
0

Luna decembrie aduce o serie de titluri noi la capitolul seriale pe platforma HBO GO. Primele două sezoane din Fargo, serialul Misfits (toate cele cinci sezoane) sau INSIDE NO. 9 sunt câteva dintre serialele care vor intra luna viitoare pe platforma video.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare lista serialelor lunii decembrie pe HBO GO:

HBO GO

FARGO/ FARGO

Primele două sezoane disponibile din 1 decembrie

Serialul „Fargo”, adaptat de romancierul și scenaristul Noah Hawley după filmul omonim laureat cu Oscar, vine cu un nou caz și noi personaje în fiecare sezon și, deși subiectele sunt mai degrabă sumbre, umorul negru ce a transformat filmul original într-un clasic este întotdeauna prezent.

INSIDE NO. 9/ LA NUMĂRUL 9

Toate cele trei sezoane disponibile din 4 decembrie

INSIDE NO. 9 este o antologie britanică de povești ciudate și amuzante create de Steve Pemberton și Reece Shearsmith. Fiecare episod de 30 de minute spune o poveste de sine stătătoare, cu personaje noi jucate, printre alții, de cel puțin unul (dacă nu ambii) creatori. Celălalt element comun al poveștilor este faptul că toate au loc la numărul 9, fie că asta înseamnă o casă din suburbii, un conac gotic sau un hambar.

MAD DOGS/ PARADISUL CRIMEI

Toate cele patru sezoane disponibile din 18 decembrie

Patru prieteni, Woody (Max Beesley), Quinn (Philip Glenister), Baxter (John Simm) și Rick (Marc Warren), sosesc în Mallorca pentru a-l vizita pe vechiul lor tovarăș, Alvo, care este acum un magnat al imobiliarelor. Alvo își întreabă prietenii ce au făcut cu viața lor, dacă sunt cu adevărat fericiți și dacă nu ar prefera să fie în pielea lui… Bucuria prietenilor se termină brusc atunci când își dau seama că Alvo nu este așa cum cred ei. Iahtul de lux pe care l-au împrumutat se dovedește a fi furat, iar Alvo îi implică în ceva periculos. Când se comite și o crimă, cei patru își dau seama că a început coșmarul lor.

MISFITS/ TINERI INADAPTAȚI

Toate sezoanele (5) disponibile din 11 decembrie

Când cinci adolescenți fără căpătâi sunt prinși într-o furtună în timp ce fac muncă în folosul comunității, ei descoperă că au căpătat puteri ciudate. Timidul și singuraticul Simon se poate face invizibil, dura Kelly poate auzi gândurile altor oameni, sportivul Curtis se poate întoarce în timp și frumoasa Alisha poate împinge oamenii într-o frenezie sexuală cu doar o singură atingere. Singurul ce pare neafectat este Nathan… Acum, gașca chiar poate să ajute comunitatea – dar sunt cei cinci dispuși să o facă?

THE WRONG MANS/ BĂRBAȚI NEPOTRIVIȚI LA LOCUL POTRIVIT

Toate sezoanele (2) disponibile din 4 decembrie

Serialul se axează pe Sam Pinkett și pe Phil Bourne, angajați la Consiliul Județean Berkshire și a căror existență este dată peste cap de un apel telefonic și un caz de confuzie de persoană. După ce este singurul martor al unui accident de mașină pe un drum de țară pustiu, Sam răspunde la un telefon mobil abandonat și aude un mesaj care în mod clar nu îi este destinat: „Dacă nu sunteți aici până la ora 5, vă vom ucide soția”. Imediat, cei doi pătrund pe negândite într-o rețea a crimei, conspirației și corupției.

WASTED/ DERBEDEII

Tot sezonul din 25 decembrie

Serialul se concentrează pe patru prieteni ce-și irosesc tinerețea într-un sat din vest. Morpheus, un amator de conspirații, ține împreună cu sora sa un magazin de suveniruri mistice. Prietenul lui, Kent, doarme la ei pe canapea, iar fata de care este amorezat în secret, Alison, conduce o afacere medicală. Îmbinând aventuri tipice tinereții cu momente de suprarealism absolut, serialul vorbește despre lucrurile foarte rele pe care prietenii buni și le fac unii altora atunci când între ei nu mai există secrete.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…